NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

88 εταιρείες γιόρτασαν την Εξυπηρέτηση στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών 2018

88 εταιρείες γιόρτασαν την Εξυπηρέτηση στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών 2018
08_10_2018 | 02:10 08_10_2018 | 14:10
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Με ρεκόρ συμμετοχών γιορτάστηκε φέτος η Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ)

Με ρεκόρ συμμετοχών ολοκληρώθηκε η Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών 2018 (CS WEEK) από 1 έως 6 Οκτωβρίου, με τη συμμετοχή 88 από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα. 

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελάτων (ΕΙΕΠ) διοργάνωσε και συντόνισε για 2η χρονιά τον εορτασμό του διεθνούς θεσμού στην Ελλάδα, αναδεικνύοντας τη σημασία της υψηλής ποιότητας Εξυπηρέτησης.

Στόχος της Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών είναι η ανάδειξη του ζωτικού ρόλου της Εξυπηρέτησης Πελατών και η επιβράβευση των ανθρώπων που εργάζονται καθημερινά για την εξυπηρέτηση και την υποστήριξη του πελάτη. Οι συμμετέχουσες εταιρείες διοργάνωσαν μία πληθώρα δράσεων όπως διαγωνισμούς και workshops για τους πελάτες τους, πρακτικές όπως «managers to the floor» ώστε ανώτατα στελέχη να συμμετέχουν ξανά στις δραστηριότητες της 1ης γραμμής, ομιλίες για εργαζομένους και συνεργάτες, ψυχαγωγικές δραστηριότητες για τους εργαζομένους τους, family days, κ.α. Όλες οι δράσεις είναι διαθέσιμες στο δωρεάν android mobile app “ΕΙΕΠ”, μαζί με πληροφορίες για τις συμμετέχουσες εταιρείες.

Ο Πρόεδρος του ΕΙΕΠ, Frank Thibaut, δήλωσε: «Στόχος του ΕΙΕΠ είναι η ανάδειξη και προώθηση καλών πρακτικών Εξυπηρέτησης Πελατών. Με την ενεργή συμμετοχή τους στον εορτασμό της Εθνικής Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών, 88 εταιρείες επέδειξαν την πελατοκεντρική τους κουλτούρα, τη βαρύτητα που δίνουν στην Εξυπηρέτηση αλλά και στην επιβράβευση των εργαζομένων τους. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που τόσο η συμμετοχή των εταιρειών όσο και η ανταπόκριση των καταναλωτών ήταν ένθερμη φέτος, αποδεικνύοντας ότι το έργο μας για την ανάδειξη της Εξυπηρέτησης έχει φέρει ήδη αποτελέσματα.»

Μάθετε περισσότερα για τις δράσεις του ΕΙΕΠ στο customerservice.gr  και τα Social Media (Facebook, LinkedIn).

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr