NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

Τι είναι το ORSC Fundamentals course και πως μπορεί να σε βοηθήσει στην καριέρα σου;

Τι είναι το ORSC Fundamentals course και πως μπορεί να σε βοηθήσει στην καριέρα σου;

Το ORSC ™ είναι το μοναδικό διαπιστευμένο από τον ICF εκπαιδευτικό πρόγραμμα στη διαχείριση και ευφυΐα των μοντέλων σχέσεων για HR executives, coaches και θεραπευτές.

Στις 9 – 10 αυτού του Νοεμβρίου το πρώτο course αυτού του εκπαιδευτικού προγράμματος ORSC ™ Fundamentals: Introduction to Relationship Systems Coaching, σε σύμπραξη με τον συνεργάτη της CRR Global Akilli Iliskiler, έρχεται στην Ελλάδα για πρώτη φορά!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ποιος φέρνει αυτό το αναγνωρισμένο course στην Ελλάδα, ώστε να μπορέσουμε όλοι εμείς να ωφεληθούμε των προνομίων που μας παρέχει;

Η ομάδα του Leadership Coaching, η οποία έχει ως βάση της φιλοσοφίας της να κάνει τον κόσμο μας λιγάκι καλύτερο. Στον πυρήνα του οράματός τους βρίσκεται η επιθυμία τους να φέρνουν τα καλύτερα εργαλεία αλλά και τους πιο ικανούς coaches στην πόρτα μας!

Η Leadership Coaching παρέχει εργαστήρια και συνεδρίες coaching 1:1 που σκοπό έχουν να ενδυναμώνουν τον συμμετέχοντα, για να αποκαλύψει τα ταλέντα του και να επιταχύνει την προσωπική και επαγγελματική του ανάπτυξη. Προσφέρουν προγράμματα πιστοποίησης ICF και εξατομικευμένα εργαστήρια στους τομείς της Οικογενειακής Επιχείρησης, της Εκπαίδευσης, των Corporate & Retreats και της Προσωπικής Ανάπτυξης.

Ένα λοιπόν, εκ των διεθνώς αναγνωρισμένων προγραμμάτων, που φέρνει αποκλειστικά για εμάς και για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η ομάδα της Leadership Coaching, είναι το ORSC ™ Fundamentals: Introduction to Relationship Systems Coaching!

Το πρόγραμμα αυτό είναι το εισαγωγικό course του ORSC™, και μπορεί κάποιος να το πάρακολουθήσει ως standalone course, ώστε να αποκτήσει τη γνώση των εργαλείων αυτών και να τα χρησιμοποιήσει στην εταιρία ή στην εργασία του ως coach.

connect.jpg?mtime=20181009134628#asset:100549

Τι να περιμένετε;

Θα λάβετε ένα πιστοποιητικό ολοκλήρωσης

Θα λάβετε 12 CCEUs -Μονάδες Συνεχούς Εκπαίδευσης Coaching

Γιατί να το επιλέξετε;

Το Coaching που εξειδικεύεται στα Συστήματα Οργάνωσης και Σχέσεων είναι ένα πρωτοποριακό μοντέλο για την καθοδήγηση οργανισμών, ομάδων, οικογενειών και ζευγαριών με έμφαση στο Relationship Systems Intelligence!  Σε αυτό το διήμερο βιωματικό εργαστήριο θα λάβετε μέρος σε πρακτική άσκηση των θεωριών αναφορικά με τη χρήση και προσέγγιση του Coaching των Συστημάτων Οργάνωσης και Σχέσεων και φυσικά θα μάθετε και θα εφαρμόσετε τα 5 κύρια εργαλεία ORSC ™, Coaching the Third Entity™

  • Designed Partnership Alliances ~ Μάθετε πως να χτίζετε την συνυπευθυνότητα για να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα και πώς να καθορίζετε τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει η ομάδα (ή το άτομο) τις προκλήσεις.
  • Alignment skills ~ Μάθετε πώς να ορίζετε όρια και περιορισμούς με τις επαφές σας ενώ παράλληλα εστιάζετε στα κοινά συμφέροντα των συνεργατών σας.
  • Constellating the System ~ Μάθετε στην πράξη πως να συνθέσετε ένα σύστημα, το οποίο να αναδεικνύει τους ρόλους του κάθε μέλους της ομάδας, ενώ παράλληλα σας βοηθά να κερδίζετε βαθύτερες γνώσεις για μια περαιτέρω ανάπτυξη.
  • Crafting a Relationship Myth ~ μάθετε πώς να δημιουργήσετε μια σχέση σύμπραξης με τους συνεργάτες σας που σας εκφράζει και παράλληλα ανοίγει τον δρόμο προς την αλλαγή.

Μέσα σε 2 μόλις μέρες, σας προσφέρεται μια πληθώρα γνώσεων και πρακτικών εργαλείων που έχει αναπτύξει ο παγκόσμια καταξιωμένος εκπαιδευτικος οργανισμός CRR Global και τα οποία μπορεί ο κάθε συμμετέχοντας να αρχίσει να εφαρμόζει άμεσα στην ζωή του. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να το βιώσετε προσωπικά και να είστε έτοιμοι για ένα «μάθημα ζωής».

*Το course θα είναι στα αγγλικά.

Κλείστε την θέση σας εδώ

Γνωρίστε την ομάδα του Leadership Coaching εδώ

 

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr