NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Έρευνες, Εκθέσεις, Μελέτες
ανάγνωση

Έρευνα: Πόσες εργάσιμες ημέρες χρειάζονται για να πάρεις το καινούργιο iPhone XS;

Έρευνα: Πόσες εργάσιμες ημέρες χρειάζονται για να πάρεις το καινούργιο iPhone XS;

Πριν από μερικές ημέρες, η Apple παρουσίασε τα νέα μοντέλα του iPhone, συμπεριλαμβανομένου το ακριβότερου μοντέλου στην ιστορία της, του iPhone XS Max.

Λαμβάνοντας υπόψιν τις δημοσιευμένες τιμές του iPhone XS 64 GB και τις επίσημες στατιστικές για το μέσο μισθό στις χώρες αυτές, η Picodi δημοσίευσε μελέτη απαντώντας σε ένα απλό ερώτημα: πόσες εργάσιμες ημέρες χρειάζεται κάποιος για να πάρει το καινούργιο iPhone XS, σε κάθε χώρα;

Όπως αποδείχθηκε, αυτοί που θα μπορέσουν να κάνουν δικό τους το νεότερο προϊόν της Apple πρώτοι είναι οι κάτοικοι των ανεπτυγμένων ευρωπαϊκών χωρών και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Σύμφωνα με την έρευνα, ο μέσος κάτοικος της Ελβετίας πρέπει να εργαστεί για 5,1 ημέρες, οι κάτοικοι του Λουξεμβούργου λιγότερο από 7 ημέρες και οι Νορβηγοί 7 και μισή ημέρα. Στις χώρες με το μικρότερο απαιτούμενο χρόνο για την αγορά του καινούργιου smartphone της Apple βρέθηκαν επίσης τα ΗΑΕ, καθώς 7.6 ημέρες αρκούν στους κατοίκους τους για να μπορέσουν να αγοράσουν το iPhone της τελευταίας γενιάς. Στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής από την άλλη, χρειάζονται 8.4 μέρες.

Ο μέσος κάτοικος της Ελλάδας θα πρέπει να εργαστεί για 27,8 ημέρες ώστε να μαζέψει αρκετά χρήματα για να μπορέσει να πάρει το καινούργιο iPhone. Φυσικά, υπό τον όρο ότι τα υπόλοιπα κόστη ζωής θα είναι μηδενικά. Οι κάτοικοι της Κύπρου θα μπορέσουν να απολαύσουν το καινούργιο τους iPhone δουλεύοντας σχεδόν δύο εβδομάδες λιγότερα από τους κατοίκους της Ελλάδας.

picodiiphonexs.jpg?mtime=20181009180651#asset:100581
... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr