NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

ΕΕΔΕ: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η έναρξη του Μεταπτυχιακού Προγράμματος για Στελέχη Επιχειρήσεων στην Πάτρα

ΕΕΔΕ: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η έναρξη του Μεταπτυχιακού Προγράμματος για Στελέχη Επιχειρήσεων στην Πάτρα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η έναρξη του 21ου κύκλου του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) την Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2018 στην Πάτρα.

Η πρώτη ενότητα «Organizational Behavior & Leadership», με εισηγητή τον Δημήτρη Σεραφειμίδη, Σύμβουλο Επιχειρήσεων, έδωσε τη δυνατότητα να τεθεί το σωστό πλαίσιο για την Οργανωσιακή Συμπεριφορά και να επεξηγηθούν οι ευθύνες και οι απαιτήσεις της θέσης ενός σύγχρονου Manager. Έμφαση επίσης δόθηκε στο ρόλο της επικοινωνίας του Manager με τους υφιστάμενους στην ομάδα, στο τμήμα ή στην επιχείρησή του και αναλύθηκε το μοντέλο DISC, ένα εργαλείο ανάλυσης συμπεριφοράς. Η διαδραστικότητα της ενότητας σε συνδυασμό με την διαρκή αναζήτηση της γνώσης από την πλευρά των συμμετεχόντων συνέβαλλαν στην ενεργή συμμετοχή τους στην εκπαίδευση από την πρώτη στιγμή, με ουσιαστικές και χρήσιμες ερωτήσεις και αναφορές σε case studies από την καθημερινότητα της εργασίας  τους. Η ενότητα θα συνεχιστεί στις 19 & 20 Οκτωβρίου 2018.

 Ο κ. Σεραφειμίδης έχει πραγματοποιήσει εκπαιδευτικά προγράμματα σε περισσότερες από 300 επιχειρήσεις και έχουν παρακολουθήσει πάνω από 10.000 συμμετέχοντες.  Έχει συνεργαστεί με επιχειρήσεις στη Ελλάδα και στο εξωτερικό και στόχος του είναι να δίνει έμφαση στην επίτευξη στόχων και αποτελεσμάτων μέσω παρακίνησης των ανθρώπων και engagement στο έργο.

Το πρόγραμμα είναι καταξιωμένο εδώ και 29 χρόνια στο ελληνικό επιχειρηματικό περιβάλλον με περισσότερες από 2.000 εταιρίες που έχουν εμπιστευθεί την εκπαίδευση των στελεχών τους και 4.500 στελέχη που έχουν αποφοιτήσει πανελλαδικά σε 27 πόλεις. Διαρκεί 15 μήνες και τα μαθήματα διεξάγονται στα Ελληνικά κάθε δεύτερη εβδομάδα (Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί).

Στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα έχουν συμμετάσχει στελέχη από εταιρίες όπως ΕΛΑΪΣ -UNILEVER, ELPEN, COCA COLA, DEMO, ΒΙΑΝΕΞ , BENNETT, KNAUF ΓΥΨΟΠΟΙΙΑ, FRIGOGLASS, ΑΧΑΪΚΗ ΠΙΤΑ, NESTLÉ, ΜΠΑΚΑΛΑΡΟΣ, ΜΥΛΟΙ ΚΕΠΕΝΟΥ, TSACHALOS GROUP, ΝΗΡΕΥΣ, DODONI, ΤΙΤΑΝ,  ΚΥΚΝΟΣ, ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ, ΣΠΕΤΣΕΡΗΣ Ε., ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ, MSD HELLAS, L’OREAL. 

Για περισσότερες πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να απευθυνθείτε στο παράρτημα της ΕΕΔΕ στην Πάτρα, Πλατεία Πίνδου 1, Γούναρη & Αγ. Ανδρέου, 1ος όροφος.  Τηλ. 2610 318 573 / 2610 336 352  Fax: 2610 361 517, email: patra@eede.gr, website: eede.gr

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr