NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Παιδεία - Νεολαία
ανάγνωση

Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο Πλευρό της Ελληνικής Επιχειρηματικότητας

Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο Πλευρό της Ελληνικής Επιχειρηματικότητας
Ο νικητής της περσινής χρονιάς Γιώργος Ζερβός δίνει το βραβείο στην φετινή νικήτρια Ευαγγελία Σωτηροπούλου.

Εσείς έχετε την ιδέα, το Πανεπιστήμιο σας προσφέρει απλόχερα τη γνώση να την κάνετε πράξη! Αδράξτε την ευκαιρία!

Το πρωτότυπο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα επιχειρηματικότητας «Η Επιχειρηματικότητα στην Πράξη» από το Εργαστήριο Επενδυτικών Εφαρμογών (ΕΠΕΦΑ), με την υποστήριξη της Λέσχης Επιχειρηματικότητας, του American-Hellenic Chamber of Commerce, αλλά και την πολύτιμη χορηγία κορυφαίων επιχειρήσεων της Ελληνικής οικονομίας ξεκινά τον πέμπτο κύκλο του στην Αθήνα το Νοέμβριο 2018.

Το Εργαστήριο Επενδυτικών Εφαρμογών (ΕΠΕΦΑ) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, αναγνωρίζοντας τον κρίσιμο ρόλο που πρέπει να διαδραματίζει το Ελληνικό Πανεπιστήμιο στην προώθηση της καινοτομίας και εξωστρέφειας της ελληνικής οικονομίας και μετά την επιτυχημένη πορεία των προηγούμενων κύκλων του προγράμματος, συνεχίζει, προσφέροντας στήριξη και τεχνογνωσία σε ανθρώπους με υποσχόμενες επιχειρηματικές ιδέες. 

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε απόφοιτους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που επιθυμούν να κατανοήσουν τα βασικά στοιχεία λειτουργίας μιας επιχείρησης πριν ξεκινήσουν μια επιχειρηματική δραστηριότητα.

Οι δυνητικοί επιχειρηματίες θα παρακολουθήσουν 100 εκπαιδευτικές ώρες στοχευμένης θεωρητικής και πρακτικής κατάρτισης από κορυφαίους ακαδημαϊκούς και έμπειρα στελέχη της αγοράς με ένα συμβολικό κόστος εγγραφής ύψους 250 €. Το καλύτερο επιχειρηματικό πλάνο, αξιολογείται από επιστημονική επιτροπή και βραβεύεται με χρηματικό έπαθλο 3.000 ευρώ

Βασικές ενότητες του εξατομικευμένου εκπαιδευτικού προγράμματος για τους υποσχόμενους επιχειρηματίες είναι οικονομικά, χρηματοδότηση, επενδύσεις, μάρκετινγκ, πωλήσεις, επώνυμη πολιτική, επιχειρηματική στρατηγική, νομικά και φοροτεχνικά θέματα της επιχείρησης καθώς και τα υφιστάμενα χρηματοδοτικά προγράμματα νεοφυών επιχειρήσεων καθώς και η Εκπόνηση Επιχειρηματικού Σχεδίου. 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ιστοσελίδα του προγράμματος: http://epefa.econ.uoa.gr, να αποστέλλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση kmakri@econ.uoa.gr, ή να τηλεφωνούν στο 210 368 9460-9462.

  • Αιτήσεις: Έως Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2018
  • Έναρξη προγράμματος (1ο μάθημα): Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018
  • Ολοκλήρωση μαθημάτων: Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019
  • Λήξη προγράμματος / Παρουσίαση επιχειρηματικών σχεδίων: Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019
... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr