NEWSFLASH...
Στήριξη Επιχειρήσεων
ανάγνωση

Το πρόγραμμα της Mastercard «StartPathGlobal» αναζητά startups στην Ευρώπη

Το πρόγραμμα της Mastercard «StartPathGlobal» αναζητά startups στην Ευρώπη
21_09_2016 | 16:22 15_11_2016 | 11:06

Οι αιτήσεις για το χειμερινό κύκλο του "Start Path Global 2016" ξεκίνησαν με την Mastercard να αναζητά ήδη startups στην Ευρώπη που επιθυμούν να συμμετάσχουν.  

Το Start Path αποτελεί μέρος της ευρύτερης δέσμευσης της Mastercard στις startup επιχειρήσεις και εστιάζει στον τρόπο με τον οποίο οι καλύτερες και πιο επιτυχημένες startups μπορούν να προσφέρουν περεταίρω αξία στους πελάτες τους, τους συνεργάτες τους και την οικονομία.

Το Start Path ξεκίνησε στις αρχές του 2014, ως ένα μέσο για τη Mastercard για απ’ ευθείας συνεργασία με παγκόσμιες startups που αναπτύσσουν καινοτόμες λύσεις σε πολλαπλά πεδία, από την τεχνητή νοημοσύνη και το διαδραστικό εμπόριο, μέχρι τις βάσεις δεδομένων blockchain.

Ήδη, κατά τα τελευταία δύο χρόνια, το Start Path έχει συνεργαστεί με περισσότερες από 90 εταιρείες σε 24 αγορές. Με βάση τις εισηγήσεις που πραγματοποιούνται μέσω του προγράμματος, η Mastercard υλοποιεί πιλοτικές εκδόσεις ή έχει επενδύσει απευθείας στο 20% των συμμετεχόντων startups.

Start Path Europe

Σε συνέχεια της επιτυχίας του Start Path στην Ευρώπη, το πρόγραμμα εντατικοποιεί τη δραστηριότητά του στην περιοχή, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή του στη στήριξη της δραστήριας startup κοινότητάς της. Στόχος του προγράμματος είναι να βρίσκεται κοντά σε καινοτομίες που προέρχονται από την Ευρώπη και να ωθήσει στην επιτυχία startups που εργάζονται πάνω σε τεχνολογίες εμπορίου νέας γενιάς. Το εξάμηνο πρόγραμμα, θα βοηθήσει τις startups της Ευρώπης να καταπολεμήσουν τα επιχειρηματικά τους προβλήματα, προσφέροντάς τους νέες ευκαιρίες ανά τον κόσμο. 

Η Mastercard συνεργάστηκε με την Ισραηλινή startup VATBox, η οποία μεγιστοποιεί τη διαχείριση, τη διαφάνεια και την είσπραξη του Φόρου Προστιθέμενης Αξίας (ΦΠΑ), προσφέροντας στους Διευθύνοντες Συμβούλους και τα στελέχη φορολογίας των επιχειρήσεων, καλύτερη εικόνα σχετικά με την παγκόσμια δαπάνη ΦΠΑ. Στην Ευρώπη, το VATBox δημιούργησε μία πιλοτική έκδοση σε συνεργασία με τη Mastercard, επιδεικνύοντας τις δυνατότητές του στην αυτοματοποίηση της είσπραξης του ΦΠΑ, προσφέροντας διαφάνεια στη διαδικασία είσπραξής του και ενισχύοντας παράλληλα τόσο την ποιότητα όσο και τη φορολογική συμμόρφωση. Με βάση την επιτυχία της πιλοτικής του έκδοσης, το VATBox έγινε και επισήμως προμηθευτής της Mastercard, σε θέματα διαχείρισης της είσπραξης του ΦΠΑ.

Οι Ισραηλινές startups SuperSmart και PayKey, η Itembase με έδρα το Βερολίνο και η Ολλανδική InvoiceSharing συνεργάζονται επίσης με το Start Path, διερευνώντας πεδία ανάπτυξης, δυνατότητες συνεργασιών και πλάνα ενσωμάτωσής τους τόσο στην Mastercard, όσο και πέραν αυτής.

Πληροφορίες συμμετοχής:

Κάθε τρίμηνο, το Start Path της MasterCard επιλέγει νέες startup επιχειρήσεις για να ξεκινήσει ένα εντατικό εξάμηνο πρόγραμμα. Αυτή τη στιγμή, το πρόγραμμα δέχεται αιτήσεις για τον επόμενο κύκλο δραστηριότητας.

Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και τις 11 Οκτωβρίου 2016.

Για να εγγραφείτε, επισκεφθείτε το www.startpath.com.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr