NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η ELBISCO στηρίζει τους πληγέντες στο Δήμο Μάνδρας

Η ELBISCO στηρίζει τους πληγέντες στο Δήμο Μάνδρας
15_10_2018 | 11:45 15_10_2018 | 11:49
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα

Η ELBISCO, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της, συνεργάζεται για άλλη μία φορά με το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο ΔΕΣΜΟΣ για την κάλυψη επισιτιστικών αναγκών των συνανθρώπων μας στη Μάνδρα Αττικής που βρέθηκαν αντιμέτωποι με αντίξοες καιρικές συνθήκες. 

Ειδικότερα, την Παρασκευή 1η  Δεκεμβρίου η εταιρεία προσέφερε περισσότερα από 1.350 προϊόντα της μέσω του ΔΕΣΜΟΥ που έχει ήδη καταγράψει τις ανάγκες των συνανθρώπων μας. Η αποστολή αυτή αποτελεί την 1η από μία σειρά αποστολών, οι οποίες σε συνεργασία με την ΜΚΟ θα συνεχιστούν σύμφωνα με τις ανάγκες που υπάρχουν.

Η ELBISCO, αναγνωρίζοντας τη δύσκολη οικονομική και κοινωνική πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια στη χώρα, συμμετέχει ενεργά – μέσα από ένα ευρύ πλέγμα συνεργασιών – στην προσπάθεια ανακούφισης των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Στηρίζοντας το έργο φορέων και δομών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και αναγνωρισμένων φιλανθρωπικών ιδρυμάτων, οργανισμών και ΜΚΟ, έχει προσφέρει την τελευταία διετία σημαντικό αριθμό προϊόντων της, για την κάλυψη των επισιτιστικών αναγκών προσφύγων και μεταναστών που βρίσκονται στην Ελλάδα, καθώς και οικογενειών από κοινωνικά ευπαθείς ομάδες. 

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr