NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

ReGeneration: Σημαντικές διακρίσεις και αναγνώριση για το πρόγραμμα αμειβόμενης απασχόλησης

ReGeneration: Σημαντικές διακρίσεις και αναγνώριση για το πρόγραμμα αμειβόμενης απασχόλησης
15_10_2018 | 13:25 15_10_2018 | 14:47
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα

Ο 7ος κύκλος του ReGeneration έφερε μαζί του δύο πολύ σημαντικές διακρίσεις. Η πρώτη αφορά σε ένα ακόμα Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Best Youth Employment Initiative των HR Awards από το περιοδικό HR Professional και τη Boussias Communications, ενώ η άλλη, τη διάκριση από τη Deloitte και το Global Business Coalition for Education, το μεγαλύτερο ερευνητικό κέντρο εκπαίδευσης και εργασίας που ξεχώρισε το ReGeneration  και μελετά το πρόγραμμα, ως παγκόσμιο case study σχετικά με το μέλλον της εργασίας και την 4η Βιομηχανική Επανάσταση, μεταξύ κάποιων Ευρωπαϊκών πρωτοβουλιών.

Όπως σημειώνει η ανακοίνωση. «η επιτυχημένη πορεία, που έχει σημειώσει μέχρι σήμερα το πρωτοποριακό πρόγραμμα αμειβόμενης απασχόλησης, έχει επισφραγιστεί με 7 συνολικά βραβεία, 6 εκ των οποίων στα HR Awards. Ωστόσο, η μεγαλύτερη αναγνώριση και επιτυχία για το ReGeneration, είναι η διαρκής αύξηση των υποψηφίων που τοποθετούνται στην αγορά εργασίας, αλλά και των συνεργαζόμενων εταιρειών, αφού περισσότερες από 200 επιχειρήσεις έχουν ήδη εντάξει πάνω από 600 ικανούς και ταλαντούχους νέους στο ανθρώπινο δυναμικό τους. Η διαρκής ανάπτυξη σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο είναι ο «ακρογωνιαίος λίθος» του ReGeneration , που ήδη μετρά 35.000 ώρες εκπαίδευσης, 13.000 ώρες Κοινωνικής Προσφοράς, ενώ η επιτυχία του προγράμματος αναγνωρίστηκε και με την πρόσφατη συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς και το πρόγραμμα Project Future».

Σημειώνεται ότι οι συμμετέχοντες στον 7ο κύκλο ReGeneration, έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία αξιολόγησης και επιλογής και είναι πλέον διαθέσιμοι στις εταιρείες που επιθυμούν να προσλάβουν junior στελέχη μέσα από το πρόγραμμα.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr