NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Θέσεις Εργασίας
ανάγνωση

Emirates: Open Day στην Αθήνα για την κάλυψη θέσεων πληρώματος καμπίνας

Emirates: Open Day στην Αθήνα για την κάλυψη θέσεων πληρώματος καμπίνας
17_10_2018 | 16:04 17_10_2018 | 16:06
epixeiro icon Ειδήσεις | Θέσεις Εργασίας

Η Emirates διοργανώνει ημέρα καριέρας «Open Day» την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Electra Palace (Ν. Νικοδήμου 18-20) στις 8 π.μ. για την κάλυψη θέσεων του πληρώματος καμπίνας.

Η εταιρεία αναζητά υποψήφιους από την Ελλάδα ανοιχτούς στις προκλήσεις, φιλικούς, εξυπηρετικούς, και με διάθεση να προσφέρουν στους επιβάτες τη βραβευμένη εμπειρία της αεροπορικής εταιρείας Emirates. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, όσοι υποψήφιοι επιθυμούν να ξεκινήσουν την αεροπορική τους καριέρα, μπορούν να επισκεφθούν το «Open Day» της Emirates την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου, έχοντας το βιογραφικό τους στα αγγλικά μαζί με μία πρόσφατη φωτογραφία. Δεν απαιτείται ηλεκτρονική εγγραφή για την παρακολούθηση του «Open Day», περισσότερες πληροφορίες ωστόσο είναι διαθέσιμες από εδώ. Οι υποψήφιοι πιθανόν να χρειαστεί να παραμείνουν όλη την ημέρα στο χώρο. Όσοι διακριθούν, θα ενημερωθούν σχετικά με τις προθεσμίες για τις περαιτέρω αξιολογήσεις και συνεντεύξεις.

Στο πλήρωμα καμπίνας προσφέρεται ένα εύρος ολοκληρωμένων παροχών, όπως αφορολόγητα εισοδήματα, δωρεάν διαμονή στο Ντουμπάϊ, δωρεάν μεταφορά από / προς την εργασία, ιατρική και οδοντιατρική κάλυψη, καθώς και αποκλειστικές εκπτώσεις για αγορές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες στο Ντουμπάϊ. Τα  ελκυστικά οφέλη των ταξιδιωτικών παροχών, τόσο για εκείνους όσο και για τις οικογένειες και τους φίλους τους, αποτελούν σημαντικό πλεονέκτημα για πολλά από τα μέλη του πληρώματος καμπίνας της Emirates, καθώς το αυξανόμενο παγκόσμιο δίκτυο της Emirates προσφέρει πολλές ταξιδιωτικές ευκαιρίες σε ολόκληρο το δίκτυο των έξι ηπείρων στις οποίες πετά η αεροπορική εταιρεία.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr