NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

H BQC πιστοποίησε το Διεθνές Νηολόγιο του Παλάου

H BQC πιστοποίησε το Διεθνές Νηολόγιο του Παλάου

H BQC, όντας ο 2ος Φορέας Πιστοποίησης στην Ελλάδα και ένας από τους πρώτους στον κόσμο που ολοκλήρωσε με επιτυχία τη διαπίστευσή του από το Ε.ΣΥ.Δ,  υλοποίησε ακόμα ένα σημαντικό έργο πιστοποίησης κατά της δωροδοκίας σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο ISO 37001:2016, πιστοποιώντας το Διεθνές Νηολόγιο του Παλάου (PISR) στα κεντρικά του γραφεία στον Πειραιά.

H επιλογή της BQC από την PISR για την πιστοποίηση του Συστήματος κατά της Δωροδοκίας που εφαρμόζει, επιβεβαιώνει την ηγετική θέση της BQC στην διαπιστευμένη πιστοποίηση κατά της Δωροδοκίας καθώς η PISR είναι το πρώτο και μοναδικό Νηολόγιο στον κόσμο που εφαρμόζει και έχει πιστοποιηθεί για το πρότυπο ISO 37001: 2016 για την καταπολέμηση της δωροδοκίας.

Λίγα λόγια για το Διεθνές Νηολόγιο του Παλάου (PISR).

Η PISR, με γραφεία στην Αμερική και στην Ευρώπη, παρέχει στους πλοιοκτήτες και διαχειριστές πλοίων τα υψηλότερα πρότυπα διοικητικών, νομικών, τεχνικών και υποστηρικτικών λειτουργιών. Το Διεθνές Νηολόγιο του Παλάου (PISR) είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο και αποτελεσματικό νηολόγιο του κόσμου, το οποίο επενδύει σε προηγμένη τεχνολογία, σε προσωπικό με μεγάλη πείρα και έχει δημιουργηθεί ως εξ ολοκλήρου ηλεκτρονικό νηολόγιο. Έχει περισσότερους από 40 επίσημους αντιπροσώπους σε 22 χώρες και περισσότερους από 80 επίσημους επιθεωρητές της σημαίας σε ολόκληρο τον κόσμο. Με τον τρόπο αυτόν, το PISR μπορεί να παρέχει πραγματικά υπηρεσίες υποστήριξης στους πελάτες του σε 24ωρη βάση, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Σε σχετική ανακοίνωσή του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Πάνος Κιρνίδης, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Πιστεύουμε στις αρχές της δημιουργίας ενός αληθινά ισότιμου ανταγωνισμού στο διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον. Έχουμε αγωνιστεί για να ακουστεί η φωνή μας στη ναυτιλία και τώρα θέλουμε να βοηθήσουμε τους πλοιοκτήτες που μας εμπιστεύθηκαν να επωφεληθούν από αυτό. Το πρότυπο ISO 37001:2016 καθορίζει τις απαιτήσεις και παρέχει καθοδήγηση για τη δημιουργία, την εφαρμογή, τη διατήρηση, την αναθεώρηση και τη βελτίωση ενός συστήματος διαχείρισης κατά της δωροδοκίας και έχουμε περάσει τους τελευταίους 12 μήνες ενσωματώνοντας τις απαιτήσεις αυτές στο γενικό σύστημα διαχείρισης που εφαρμόζουμε στον Οργανισμό μας. Ως το ταχύτερα αναπτυσσόμενο νηολόγιο στον κόσμο και με τη δέσμευσή μας στα υψηλά ηθικά πρότυπα, είμαστε αποφασισμένοι να δούμε οποιαδήποτε παράνομη πρακτική να εξαλείφεται από το ναυτιλιακό κόσμο.»

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr