NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία
ανάγνωση

Συμφωνία συνεργασίας μεταξύ NEC και Samsung για το 5G

Συμφωνία συνεργασίας μεταξύ NEC και Samsung για το 5G

Η συνεργασία αφορά στη συνένωση των δυνατοτήτων των δύο εταιρειών για διερεύνηση επιχειρηματικών ευκαιριών παγκοσμίως.

Η NEC Corporation και η Samsung Electronics ανακοίνωσαν συμφωνία συνεργασίας, σε μια κοινή προσπάθεια για ενδυνάμωση των επιχειρηματικών επιλογών επόμενης γενιάς που θα προσφέρουν, συμπεριλαμβανομένου του 5G. 

Η συνεργασία αυτή «συνδυάζει την καλύτερη τεχνολογία, την εξειδίκευση στο 5G και τις κορυφαίες δυνατότητες της NEC και της Samsung σε 5G και IT λύσεις. Επιπλέον προσφέρει ευέλικτες 5G λύσεις, οι οποίες παρέχουν εξατομικευμένες υπηρεσίες, που προσαρμόζονται σε κάθε περιοχή, ώστε να καλύπτουν αποτελεσματικά τις απαιτήσεις τους».

«Η ανάπτυξη του 5G που βασίζεται στη τυποποίηση θα βοηθήσει στην επιτάχυνση του μετασχηματισμού των επιχειρήσεων στις παγκόσμιες αγορές», δήλωσε ο Atsuo Kawamura, Executive Vice President και Πρόεδρος του τμήματος Network Services στη NEC Corporation. «Καθώς η εμπορευματοποίηση του 5G βρίσκεται πολύ κοντά, είμαστε σίγουροι ότι η συνεργασία με τη Samsung θα συνεχίσει να εδραιώνει τη ηγετική μας θέση στον τομέα του 5G».

«Το 5G θα προσφέρει νέες δυνατότητες, θα δημιουργήσει νέες αξίες και θα ωθήσει τα όρια της σημερινής τεχνολογίας», δήλωσε ο Youngky Kim, Πρόεδρος και Επικεφαλής του τμήματος Networks Business στη Samsung Electronics. «Είμαστε ενθουσιασμένοι με την ανακοίνωση των κοινών μας προσπαθειών με τη NEC για να προωθήσουμε το χαρτοφυλάκιο ολοκληρωμένων 5G λύσεων με στόχο την καλύτερη εμπειρία κάθε χρήστη».

Η Samsung τονίζει πως «έχει προχωρήσει με επιτυχία στην εμπορευματοποίηση των υπηρεσιών 5G στις ΗΠΑ, κι έχει επιλεγεί ως προμηθευτής 5G από έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους στην Κορέα. Σε συνδυασμό με την εμπειρία της NEC στον τομέα των λύσεων IT, όπου αξιοποιεί την τεχνολογία της στις τηλεπικοινωνίες συμπεριλαμβανομένου του 5G, και οι δύο εταιρείες θα διερευνήσουν νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες στην παγκόσμια αγορά».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr