NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Foodathlon: Μία παγκόσμια πρωτοβουλία με ελληνικό πνεύμα

Foodathlon: Μία παγκόσμια πρωτοβουλία με ελληνικό πνεύμα
26_10_2018 | 11:30 26_10_2018 | 12:04
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Η Truevoyagers, το Sustainable Food Movement in Greece και η Healthyclub, με χαρά παρουσιάζουν το foodathlon, που κάνει την επίσημη πρώτη του εμφάνιση την εβδομάδα ακριβώς πριν τον Μαραθώνιο από τις 04/11 έως τις 11/11/2018.

Με αφορμή τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας που συγκαταλέγεται στα κορυφαία αθλητικά γεγονότα του πλανήτη, το foodathlon, καλεί Έλληνες και ξένους να γνωρίσουν το ξεχωριστό μονοπάτι εμπειριών που προσφέρει, αναδεικνύοντας τη σημασία και τα οφέλη που απορρέουν από το συνδυασμό του αθλητισμού, της ισορροπημένης διατροφής, της αειφορίας στη γαστρονομία και στην ευζωία.

Το foodathlon ένωσε 3 startup εταιρείες του 5ου κύκλου του Προγράμματος «egg – enter•grow•go» νεοφυούς καινοτομικής επιχειρηματικότητας, με στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας για κάθε μία από τις παραπάνω θεματικές ενότητες. Ως εκ τούτου, το concept του foodathlon επικεντρώνεται σε 3 βασικούς πυλώνες: Fitness, Nutrition και Wellness, με επίκεντρο την Aειφορία και την Ευζωία (Sustainable Living).

Το foodathlon έχει δημιουργήσει ένα πλήθος δραστηριοτήτων γαστρονομικού και αθλητικού ενδιαφέροντος, όπως: ειδικά σχεδιασμένα μενού 5k, 10k και 42k (εμπνευσμένα από τις διαδρομές του Μαραθωνίου) σε συνεργασία με εστιατόρια της πόλης, special pop-up events (wine pairings, vegan nutrition), εξειδικευμένα workshops (cooking classes, wine tastings, food photography–foodography),πλήθος αθλητικών υπηρεσιών, όπως running tours και bike tours με τη συνοδεία επαγγελματιών trainers, υπηρεσίες wellness σε hammams αλλά και προσφορές για διαμονή σε επώνυμα ξενοδοχεία.

Έχουμε την τιμή το foodathlon να πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και να υποστηρίζεται από γνωστά ονόματα της αγοράς, όπως η Eurobank, η Coco-mat Hotels, η Coco-mat.Bike, η Apivita, ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός People’s Trust, η Revolut, το Live in Athens Short Stay Apartments και το Al Hammam Traditional Baths.

Με το foodathlon, η λογική του ευ-αγωνίζεσθαι συνδυάζεται πλέον και με την ευζωία, και βρίσκει διέξοδο μέσα από τις επιμέρους δράσεις που το απαρτίζουν. Ελάτε κι εσείς στον κόσμο του foodathlon και ζήστε μία από τις πολυάριθμες εμπειρίες μιας ξεχωριστής πρωτοβουλίας, που συνδυάζει για πρώτη φορά τον πολιτισμό, τη γεύση και την αειφόρο ανάπτυξη, και τοποθετεί την Ελλάδα για άλλη μια φορά δυναμικά στον παγκόσμιο χάρτη.

Website> thefoodathlon.com | Facebook> facebook.com/foodathlon Instagram> @thefoodathlon| Hashtag> #foodathlon

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr