NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Age of Renewables: Θεσσαλονικιός μηχανικός φτιάχνει card game για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας

Age of Renewables: Θεσσαλονικιός μηχανικός φτιάχνει card game για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας

Ένα παιχνίδι με κάρτες είναι η πρόταση του Μάριου Παπαλεξάνδρου για να γνωρίσει ο κόσμος καλύτερα τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, την καθαρή ενέργεια και την περιβαλλοντική συνείδηση.

Πρόκειται για το Age of Renewables, ένα card game που αυτή τη στιγμή «τρέχει» τη δική του καμπάνια crowdfunding μέσω του Kickstarter. Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, η καμπάνια έχει ξεπεράσει τους 60 backers, με την ολοκλήρωση της να έχει ορισθεί για τις 22 Νοεμβρίου.

Στόχος του κάθε παίκτη είναι να δημιουργήσει όσa περισσότερα έργα ανανεώσιμων πηγών μπορεί. Ο ήλιος, ο άνεμος, το νερό, η βιομάζα και η γεωθερμία είναι οι πηγές που μπορεί να χρησιμοποιήσει.

Η ιδέα για το Age of Renewables προέκυψε μετά από μία διάλεξη στο Πανεπιστήμιο της Λισαβόνας, οπότε ο δημιουργός συνέλαβε την ιδέα που πιστεύει πως θα βοηθήσει στην αύξηση της περιβαλλοντικής συνείδησης από την παιδική ηλικία.

Ο Μάριος Παπαλεξάνδρου ζει στο Μπράιτον της νότιας Αγγλίας, όπου δημιούργησε τη δική του εταιρεία. Είναι γέννημα θρέμμα Θεσσαλονικιός, μηχανικός ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και έχει ήδη συμμετάσχει στην υλοποίηση μερικών από τα μεγαλύτερα αιολικά πάρκα παγκοσμίως.

Το Age of Renewables, αποτελεί μία προσωπική προσπάθεια. Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, έχει ήδη δοκιμαστεί από ομάδες παικτών στην Αγγλία και την Ελλάδα, αποκομίζοντας εξαιρετικά θετικά σχόλια.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr