NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

Crypto Basics: Μάθετε τα βασικά των ψηφιακών νομισμάτων σε μία μόνο μέρα [workshop]

Crypto Basics: Μάθετε τα βασικά των ψηφιακών νομισμάτων σε μία μόνο μέρα [workshop]

Πόσες φορές τα τελευταία χρόνια έχετε ακούσει για τα ψηφιακά νομίσματα (κρυπτονομίσματα κοινώς) και για το bitcoin και έχετε διαβάσει διάφορα άρθρα που από τη μία μιλάνε για το ράλι στις τιμές και από την άλλη για τη φούσκα και το κατά πόσο γίνονται παράνομες συναλλαγές με αυτά τα κρυπτονομίσματα.

Και κάθε φορά αποθαρρύνεστε και προχωράτε χωρίς να ασχοληθείτε;

Αρκετοί από εσάς ίσως και να θελήσατε να ασχοληθείτε αλλά δεν μπορέσατε να κατανοήσετε πως λειτουργεί αυτή η αγορά και άλλοι ίσως κατεβάσατε κάποιο app ή γραφτήκατε σε μία πλατφόρμα χωρίς να το ψάξετε περισσότερο.

Πολλοί ίσως να ακούσατε και ιστορίες από γνωστούς για το πως  χάσανε τα χρήματα τους μπλέκοντας με τα κρυπτονομίσματα και διάφορους που ανέλαβαν να τους καθοδηγήσουν. 

Όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα που δεν θα αναφέρουμε αποτέλεσαν και το κύριο λόγο για τη δημιουργία του σεμιναρίου Crypto Basics.

Τα Crypto Basics απευθύνονται σε όλους τους αρχάριους και σε όλους όσους θα ήθελαν να κατανοήσουν την τεχνολογία πίσω από τα ψηφιακά νομίσματα (blockchain) και να λάβουν την τεχνογνωσία να αγοράσουν, να αποθηκεύσουν αλλά και να ρευστοποιήσουν με απόλυτη ασφάλεια τις επενδύσεις που θα επιλέξουν να κάνουν.

Σε ποιούς απευθύνεται:

  • Ιδιώτες και Επιχειρηματίες (Άντρες και Γυναίκες άνω των 18) με καμία ή ελάχιστη γνώση περί των ψηφιακών νομισμάτων
  • Άτομα με βασικές γνώσεις Αγγλικών και χειρισμού υπολογιστή

Το workshop περιλαμβάνει δύο μέρη

Το πρώτο καλύπτει την 1η ώρα και είναι δωρεάν (τηρείται σειρά προτεραιότητας):

  • Εισαγωγή στα βασικά του blockchain: Θα μάθετε τα πάντα γύρω από την ιστορία αλλά και την τεχνολογία του blockchain και το λόγο που αυτή αποτελεί καταλύτη για μία οικονομία διαφάνειας και αξιοπιστίας.
  • Ψηφιακά νομίσματα είδη και κατηγορίες: Θα ενημερωθείτε αναλυτικά για τις κατηγορίες των ψηφιακών νομισμάτων, τη χρήση τους και τα τεχνολογικά τους χαρακτηριστικά.
  • Ανάλυση της πορείας της αγοράς: Ξεκινώντας από το 2013 θα σας παρουσιάσουμε την εξέλιξη της αγοράς έτσι ώστε να μπορέσετε να κατανοήσετε τη λειτουργία της και να αναλύσουμε μαζί τις τάσεις ανά χρονική περίοδο.
  • Ανάλυση Κινδύνων: Θα ενημερωθείτε αναλυτικά για τους πιο σημαντικούς κινδύνους όσο αφορά τα ψηφιακά νομίσματα και τους τρόπους αποθήκευσης τους.
  • Τρόποι αποθήκευσης ψηφιακών νομισμάτων: Θα σας παρουσιάσουμε τις μεθόδους αποθήκευσης ψηφιακών νομισμάτων και θα σας καθοδηγήσουμε στην ενεργοποίηση και χρήση της δικής σας συσκευής αποθήκευσης ψηφιακών νομισμάτων.

Το δεύτερο αφορά την τρίωρη εκπαίδευση σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και είναι επί πληρωμή (τηρείται σειρά προταιρεότητας):

  • Εκπαίδευση πρόσβασης σε πλατφόρμες ανταλλακτηρίων και χρήσης συσκευής αποθήκευσης ψηφιακών νομισμάτων: Θα εκπαιδευτείτε στην εγγραφή και στο άνοιγμα λογαριασμών σε μεγάλα ανταλλακτήρια καθώς και στη χρήση συσκευής αποθήκευσης ψηφιακών νομισμάτων.

Οι συμμετέχοντες στο δεύτερο μέρος θα πρέπει να έχουν μαζί τους:

  • Φορητό Ηλεκτρονικό Υπολογιστή με δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης στο διαδίκτυο
  • Κινητό τηλέφωνο
  • Ενεργό λογαριασμό e mail

 Με τη συμμετοχή σας στο workshop  θα μάθετε πως να αποκτήσετε πρόσβαση στην νέα ψηφιακή οικονομία με ασφάλεια και απόλυτο έλεγχο.

Οι συμμετέχοντες στο δεύτερο μέρος θα λαμβάνουν ως δώρο συμμετοχής μία συσκευή αποθήκευσης ψηφιακών νομισμάτων αλλά και άλλα δώρα που θα ανακοινωθούν στην σελίδα μας στο Facebook.

Η  συνολική διάρκεια του workshop είναι 4 ώρες και το κόστος συμμετοχής στο δεύτερο μέρος ( τρίωρη εκπαίδευση) είναι στα 200 ευρώ ανά άτομο.

Το  πρώτο workshop θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 8 Δεκεμβρίου και ώρα έναρξης  16:00 στις εγκαταστάσεις του Greek Trader στην Πάροδο της Λ.Βουλιαγμένης 366 στον Άγιο Δημήτριο απέναντι από το σταθμό μετρό Ηλιούπολης

Για κρατήσεις εγγραφείτε εδώ ή επικοινωνήστε απευθείας στο workshop@cryptobasicspro.com   

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr