NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Αγροτική Ανάπτυξη
ανάγνωση

ΥΠΑΑΤ: Ψηφιακά η υποβολή δηλώσεων παραγωγής και εμπορίας οίνου

ΥΠΑΑΤ: Ψηφιακά η υποβολή δηλώσεων παραγωγής και εμπορίας οίνου
01_11_2018 | 14:47 01_11_2018 | 14:48
epixeiro icon Ειδήσεις | Αγροτική Ανάπτυξη

Ηλεκτρονικά θα πρέπει να πραγματοποιηθεί η υποβολή δηλώσεων παραγωγής και εμπορίας οίνων, σύμφωνα με εγκύκλιο που εξέδωσε το τμήμα Αμπέλου Οίνου και Αλκοολούχων Ποτών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Όπως αναφέρεται «στο πλαίσιο εφαρμογής του Καν(ΕΕ) 2018/273 και 2018/274 της Επιτροπής, οι υπόχρεοι σε «Δήλωση Παραγωγής» ή/και «Δήλωση Επεξεργασίας/ Εμπορίας» για την εν λόγω περίοδο και στο εξής θα υποβάλλουν τις δηλώσεις μέσω της ψηφιακής υπηρεσίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης: «Δήλωση Παραγωγής Οίνου – Επεξεργασίας ή Εμπορίας – Αποθεμάτων Οίνου» εδώ, σύμφωνα με τις οδηγίες που είναι αναρτημένες στην ψηφιακή υπηρεσία.

Υπενθυμίζουμε ότι η ορθή συμπλήρωση καθώς και η εμπρόθεσμη υποβολή των δηλώσεων αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για τη νόμιμη κατοχή και εμπορία των αμπελοοινικών προϊόντων. Η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των δηλώσεων είναι η 15η Ιανουαρίου 2019, πέραν της οποίας θα επιβληθούν τα διοικητικά μέτρα συμμόρφωσης και οι κυρώσεις σύμφωνα με τις διατάξεις του ν.4235/2014 (Α΄32)».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr