NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Ενώσεις, Επιμελητήρια
ανάγνωση

ΕΕΑ: Πρώτη συνεδρίαση για την Επιτροπή Γυναικείας Επιχειρηματικότητας

ΕΕΑ: Πρώτη συνεδρίαση για την Επιτροπή Γυναικείας Επιχειρηματικότητας

«Δυναμική εκκίνηση» έκανε η Επιτροπή Γυναικείας Επιχειρηματικότητας, στην πρώτη της συνεδρίαση, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018 στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, παρουσία του Προέδρου του ΕΕΑ κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης ο Πρόεδρος του ΕΕΑ, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, εξέφρασε την πλήρη στήριξή του στη δράση της Επιτροπής, προτρέποντάς την να αξιοποιήσει τα πολλαπλά «εργαλεία» που διαθέτει το Επιμελητήριο ώστε οι γυναίκες επαγγελματίες και επιχειρηματίες να έχουν τα μέγιστα δυνατά οφέλη.

Τόνισε ακόμη την αξία της ομαδικής δουλειάς, με τρανή απόδειξη τη σημαντική παραγωγή έργου την τρέχουσα περίοδο από το ΕΕΑ. Είναι ενδεικτικό ότι τον τελευταίο μήνα έχουν πραγματοποιηθεί πάνω 10 ενημερωτικές – επιμορφωτικές εκδηλώσεις.

Στη συνεδρίαση τέθηκε το πλαίσιο δράσης με έναν και μοναδικό γνώμονα… «πράξεις και όχι φιλοσοφία», όπως υπογράμμισε η Πρόεδρος της Επιτροπής κα. Χριστίνα Φυτέα.

Στο τραπέζι βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, η αξιοποίηση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, η οργάνωση επίσκεψης αντιπροσωπείας στις Βρυξέλλες, η διοργάνωση ενημερωτικών και άλλων εκδηλώσεων κ.ά., με τα μέλη της Επιτροπής να σηκώνουν ήδη μανίκια και να αναλαμβάνουν δράση.

Μέλη της Επιτροπής Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του ΕΕΑ είναι:

  • η κα. Ηλέκτρα Αποστολοπούλου, Director NSA LTD και Μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ελλάδος
  • η κα. Θεανώ Βενέτη, Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Κομμωτών του ΕΕΑ
  • η κα. Μίνα Γιαζιτζόγλου Καστανιά, Πρόεδρος της Επιτροπής Ιδιωτικών Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών και Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιδιωτικών   Παιδικών Σταθμών (ΠΑΣΙΠΣ),
  • η κα. Μαρία Κάπαρη,Αισθητικός -Κοσμετολόγος ΤΕΙ Αθήνας .Διοικητική Γραμματέας του Πανελληνίου Συλλόγου Αισθητικών Ελλάδος
  • η κα. Χριστίνα Λάζου, Πρόεδρος της Επιτροπής Κομμωτών του ΕΕΑ
  • η κα. Ελένη Τσικούρη, Πρόεδρος της Επιτροπής Αισθητικών του ΕΕΑ και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Επαγγελματιών Διπλωματούχων Αισθητικών Ελλάδας.
... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr