NEWSFLASH...
Καινοτομία & Τεχνολογία
ανάγνωση

5 προτάσεις αγοράς smartphone για την σημερινή Cyber Monday! [video]

5 προτάσεις αγοράς smartphone για την σημερινή Cyber Monday! [video]

​Αν κοιτάξετε το ημερολόγιο που έχετε κάπου εκεί κοντά σας, κρεμασμένο σε κάποιον τοίχο, αυτό θα γράφει Δευτέρα 26 Νοεμβρίου. Και αν κοιτάξετε ακόμα καλύτερα, θα δείτε πως σήμερα είναι η Cyber Monday.

Η λεγόμενη «κυβερνο-Δευτέρα» ξεκίνησε από τις ΗΠΑ, είναι η Δευτέρα μετά την αμερικανική γιορτή των Ευχαριστιών και ακολουθεί λίγες ημέρες μετά την Black Friday, στοχεύοντας όμως στις αγορές μέσω ηλεκτρονικών καταστημάτων.

Και αν αναρωτηθήκατε στην αρχή του κειμένου «ποιο ημερολόγιο», αφού δεν έχετε κανένα ημερολόγιο σε κανέναν τοίχο, εμείς σήμερα θα συνδυάσουμε την Cyber Monday και το ότι δεν έχετε ημερολόγιο και θα σας πούμε: καλά κάνετε, δεν το χρειάζεστε.

Αυτό που χρειάζεστε είναι ένα «δυνατό» smartphone, ένα που να προσφέρει όλες τις λειτουργίες και δυνατότητες που χρειάζεται ένας επαγγελματίας, σε έναν καλό συνδυασμό χαρακτηριστικών και τεχνικών προδιαγραφών. Και ναι, να έχει και ημερολόγιο.

Και επειδή «δυνατό» δεν σημαίνει απαραίτητα και «πανάκριβο», παρακάτω θα βρείτε τρεις προτάσεις για προσιτά smartphones, από γνωστά ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα. Όμως, επειδή υπάρχουν και εκείνοι που θέλουν να έχουν ότι πιο σύγχρονο κυκλοφορεί, στη λίστα θα βρείτε και δύο από τις καλύτερες επιλογές που είναι διαθέσιμες σήμερα στην Ελλάδα. Συν, με την ευκαιρία, μάθετε και πως προφέρονται κάποια από τα συγκεκριμένα brandnames!


Xiaomi Redmi Note 5 (64GB): Η Xiaomi (προφέρεται «σαομί») έχει μπει δυνατά στην αγορά των smartphones τα τελευταία χρόνια, ξεχωρίζοντας και στην Ελλάδα για τις προσιτές και πολύ καλές επιλογές που προσφέρει. Το Redmi Note 5, που θα βρείτε στο κατάστημα e-shop.gr σε έκπτωση, έρχεται - μεταξύ άλλων - με οκταπύρηνο επεξεργαστή, οθόνη FHD+ 5,99 ιντσών, μπαταρία 4000mAh, οπίσθια κάμερα 12MP + 5MP και εμπρόσθια 13MP, χαρακτηριστικά που εντοπίζει κανείς σε πανάκριβες «ναυαρχίδες».

Huawei Mate 10 Lite Dual (64GB): Αποκτώντας ολοένα και περισσότερους «fans» στην ελληνική αγορά, η Huawei (προφέρεται «γουάγουει») έχει σίγουρα καταφέρει να προσφέρει επιλογές για όλα τα... βαλάντια. Το Mate 10 Lite που θα βρείτε στο Public, αποτελεί μια προσιτή επιλογή για όσους ψάχνουν ένα «πακέτο» που να προσφέρει πολύ καλό λόγο απόδοσης/τιμής. Έρχεται εξοπλισμένο με οθόνη 5,9 ιντσών, τέσσερις κάμερες (δύο στην πρόσοψη και δύο στην πίσω όψη), οκταπύρηνο επεξεργαστή, 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου.

Παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα με την προβολή του video. Επικοινωνήστε μαζί μας αν επιθυμείτε να το αναφέρετε.

Motorola Moto G6 Plus Dual (64GB): Η σειρά των Moto G έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως «τα καλύτερα budget smartphones που μπορείς να αγοράσεις». Το όνομα της Motorola υπόσχεται ένα branding με υπογραφή, έχοντας πλέον συνδεθεί και με την κατηγορία των «έξυπνων» κινητών τηλεφώνων που προσφέρουν πολλά με... λίγα. Το νεότερο μέλος της οικογένειας, το Moto G6 Plus, έρχεται με οκταπύρηνο επεξεργαστή, 4GB μνήμης RAM, οθόνη 5,9 ιντσών, κάμερα 12 megapixel και μπαταρία 3200 mAh.

Παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα με την προβολή του video. Επικοινωνήστε μαζί μας αν επιθυμείτε να το αναφέρετε.

Samsung Galaxy Note 9 Dual (128GB): Το νεότερο μέλος των Galaxy Note της Samsung (προφέρεται «σάμσον») αποτελεί ίσως ένα από τα καλύτερα smartphone που μπορεί κάποιος να αποκτήσει αυτή τη στιγμή. Η συγκεκριμένη συσκευή, που θα βρείτε στο Media Markt σε προσφορά Cyber Monday, αποτελεί ένα smartphone που βρίσκεται στην αιχμή της τεχνολογίας διαθέτει Super AMOLED οθόνη 6.4 ιντσών 2960 x 1440 pixels, 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου, οκταπύρηνο επεξεργαστή στα 2,7 GHz και μπαταρία 4000 mAh. Σημειώστε πως η συγκεκριμένη συσκευή θεωρείται πως διαθέτει μια από τις καλύτερες οθόνες που έχουν χρησιμοποιηθεί ποτέ σε smartphone. Φυσικά, θα πρέπει να σημειωθεί πως στο Galaxy Note 9 εντοπίζεται και το γνωστό πενάκι, έτοιμο να αυξήσει την παραγωγικότητα σας και την λειτουργικότητα της συσκευής.

Παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα με την προβολή του video. Επικοινωνήστε μαζί μας αν επιθυμείτε να το αναφέρετε.

Apple iPhone XS (64GB): Δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα μας και ένα iPhone, τη σειρά των smartphones της Apple που βρίσκεται στα χέρια (πάρα) πολλών entrepreneur. Το iPhone XS, που έφτασε πριν από μερικές ημέρες στα ράφια των καταστημάτων και που θα βρείτε στο e-shop.gr σε έκπτωση. Διαθέτει οθόνη Super Retina HD οθόνη 5,8 ιντσών, 4GB RAM, διπλή οπίσθια κάμερα 12MP και το νεότερο A12 Bionic chipset, που χαρακτηρίζεται ως «το εξυπνότερο και ισχυρότερο chip σε smartphone».

Παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα με την προβολή του video. Επικοινωνήστε μαζί μας αν επιθυμείτε να το αναφέρετε.
... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr