NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

Tο Future Business School γιορτάζει τα 18 χρόνια του με μοναδικές προσφορές!

Tο Future Business School γιορτάζει  τα 18 χρόνια του με μοναδικές προσφορές!
Sponsored by:
Future Business School

Το FUTURE BUSINESS SCHOOL γιορτάζοντας τα 18 χρόνια από την ίδρυσή του, προσφέρει σε ασυναγώνιστες τιμές τα πιο δημοφιλή προγράμματα σε συνεργασία με αναγνωρισμένους φορείς πιστοποίησης. Δείτε αναλυτικά εδώ

Το Future Business School είναι πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης με 18ετή επιτυχημένη παρουσία στο χώρο της εκπαίδευσης.

Έχοντας εκπαιδεύσει πάνω από 11.000 σπουδαστές σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και την Ευρώπη και υλοποιήσει προγράμματα επιμόρφωσης σε 1000 από τις μεγαλύτερες ελληνικές επιχειρήσεις, έχει εδραιώσει την ηγετική του θέση στην επιμόρφωση στελεχών και αποτελεί την κορυφαία επιλογή για την εκπαίδευση στελεχών των μεγαλύτερων Ελληνικών επιχειρήσεων και Δημόσιων Οργανισμών.

Μιλήσαμε με την CEO του Future Business School – κα Ιωάννα Μπαριτάκη

-Τι προγράμματα σπουδών προσφέρετε;

Στο Future Business School προσφέρουμε μία ολοκληρωμένη σειρά από προγράμματα σπουδών τα οποία έχουν δομηθεί και σχεδιαστεί σε συνεργασία με κορυφαίους επαγγελματίας του κλάδου, ώστε να πληρούν τις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας διεθνώς. Τα προγράμματα μας, συνεχώς εμπλουτίζονται, ανανεώνονται και προσαρμόζονται στις νέες τάσεις και συνθήκες του επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

Χωρίζονται σε Diplomas & Σεμινάρια και προσφέρονται με φυσική παρουσία και με eLearning εκπαιδευτική διαδικασία.

Τα σεμινάρια είναι προγράμματα σύντομης χρονικής διάρκειας, απαραίτητα για κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να διευρύνει τις γνώσεις του και να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στις συνεχείς απαιτήσεις της αγοράς. Τα σεμινάρια μπορούν να ωφελήσουν σε όλους τους τομείς, τόσο στις νέες τεχνολογίες, στις θετικές επιστήμες καθώς και σε θέματα εκπαίδευσης που κατοχυρώνουν δεξιότητες, βοηθώντας στην ανάπτυξή τους. Τα Diplomas είναι ολοκληρωμένα προγράμματα εξειδίκευσης και προσφέρονται σε συνεργασία με αναγνωρισμένους φορείς πιστοποίησης.

Οι φορείς Πιστοποίησης που συνεργαζόμαστε είναι οι εξής:

Η ΤÜV AUSTRIA ACADEMY (Hellas), η οποία αποτελεί τον εκπαιδευτικό οργανισμό του TÜV AUSTRIA GROUP και έχει παρουσία μέσω παραρτημάτων σ’ όλη την Ελλάδα, την Κύπρο, την Αλβανία, την Τουρκία, την Ιορδανία, την Αίγυπτο, το Ισραήλ, την Υεμένη το Κατάρ καθώς και σε 20 ακόμη χώρες της Ευρώπης, Μέσης και Άπω Ανατολής.

Η ACTA είναι φορέας πιστοποίησης ανθρώπινου δυναμικού, που αποτελεί τεχνοβλαστό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι πιστοποιημένος φορέας από τον Ο.Ε.Ε.Κ. και διαπιστευμένος φορέας από το Ε.Σ.Υ.Δ.

Η Universal Certification Solutions-UNICERT είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος Φορέας Πιστοποίησης, πιστοποιημένος από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

ΤΟΜΕΙΣ ΣΠΟΥΔΩΝ: Προσφέρουμε 15 Diplomas και πάνω από 200 σεμινάρια στους τομείς: Business-Management, Marketing, Δημόσιες Σχέσεις (Public Relations), Web Design & Development, Πληροφορική, Social Media Marketing, Digital Marketing, Graphic Design, Γραμματέων Διοίκησης, Μηχανογραφημένη Λογιστική/ ERP, Logistics.

- Τι προγράμματα προσφέρετε σε επιχειρήσεις;

Στο Future Business School μελετάμε επισταμένως τις ανάγκες της αγοράς, σχεδιάζουμε και καταρτίζουμε προγράμματα αυστηρά για επαγγελματίες, στελέχη επιχειρήσεων και εταιριών σε ένα ευρύ φάσμα αντικειμένων. Τα προγράμματα προσαρμόζονται 100% στις ανάγκες και τους στόχους κάθε επιχείρησης και είναι εμπλουτισμένα με workshops, cases studies και βιωματικές ασκήσεις.

Πάνω από 1000 εταιρίες επέλεξαν και συνεργάζονται μας για την επιμόρφωση και τη σωστή κατάρτιση των στελεχών τους, οι οποίες αποτελούν τους καλύτερους διαφημιστές μας.

Ενδεικτικός κατάλογος εταιρικών πελατών

pelates.jpg?mtime=20181105111419#asset:103295

-Πείτε μας για την e-Learning εκπαιδευτική διαδικασία που προσφέρετε

Στο Future Business School προσφέρουμε τη δυνατότητα εξ αποστάσεως φοίτησης τα τελευταία 12 χρόνια, εξυπηρετώντας ένα μεγάλο αριθμό ατόμων που μένουν εκτός Αθηνών αλλά και εκτός Ελλάδος.

Από το 2016 παρέχουμε εκπαίδευση με τη χρήση υπερσύγχρονης ηλεκτρονικής πλατφόρμας, η οποία είναι συμβατή με όλες τις συσκευές (pc, laptop, tablet ή smart phone).

Με την elearning μέθοδο διδασκαλίας που εφαρμόζουμε, δίνουμε την ευκαιρία σε σπουδαστές από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο, την Αγγλία, την Γερμανία, την Ρουμανία και τη Σαουδική Αραβία, να παρακολουθήσουν ολοκληρωμένα προγράμματα σπουδών πιστοποιημένα και αναγνωρισμένα διεθνώς.

Η απήχηση των εξ αποστάσεως σπουδών είναι μεγάλη, αφού προσφέρει τη δυνατότητα εκπαίδευσης ανεξαρτήτως γεωγραφικής περιοχής, την ευελιξία παρακολούθησης σε ώρες που εξυπηρετούν τους σπουδαστές, καθώς σε όποιο σημείο της γης κι αν βρίσκονται μπορούν να παρακολουθούν τα μαθήματα της σχολής και να επικοινωνούν με όλο το διοικητικό και διδακτικό προσωπικό της σχολής.

Υπάρχει αλληλεπίδραση μεταξύ εκπαιδευόμενων και εκπαιδευτών και έτσι επιτυγχάνεται η ενεργή συμμετοχή του σπουδαστή στην εκπαιδευτική διαδικασία δημιουργώντας ένα ιδανικό περιβάλλον, το οποίο προάγει την μάθηση και την ανάπτυξη.

ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ FUTURE BUSINESS SCHOOL ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

fbs-student-map_600.jpg?mtime=20181105111457#asset:103296

-Τι σας ξεχωρίζει;

Το δυνατό μας σημείο είναι οι σχέσεις που χτίζουμε με τους σπουδαστές μας! Σχέσεις που πηγάζουν από το επίπεδο εκπαίδευσης, από την αξιοπιστία και από το υψηλό αίσθημα ευθύνης όλων των στελεχών μας.

Η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας είναι η εμπιστοσύνη και αγάπη των σπουδαστών μας, οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια μας σέβονται και μας τιμούν και μας στηρίζουν με θέρμη.

collage-8.jpg?mtime=20181105111556#asset:103297   

Για πληροφορίες για τα προγράμματα του FUTURE BUSINESS SCHOOL καθώς και τις προσφορές που έχει ανακοινώσει μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 210 57 82 931 & 210 57 63 920.

                                  

Sponsored by:
Future Business School
... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr