NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η σοκολάτα Υγείας Παυλίδη δίπλα σε όλους τους δρομείς του 36ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας

Η σοκολάτα Υγείας Παυλίδη δίπλα σε όλους τους δρομείς του 36ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας

Η σοκολάτα Υγείας Παυλίδη, επίσημος Χορηγός του ΣΕΓΑΣ και των Αγώνων του, θα είναι δίπλα σε όλους τους δρομείς του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας για να τους στηρίξει σε κάθε χιλιόμετρο της διαδρομής μικρής ή μεγάλης!

Για αυτόν τον λόγο, η σοκολάτα Υγείας Παυλίδη, ως Επίσημος Χορηγός του 36ου Αυθεντικού Μαραθωνίου, έβαψε ξανά τη μπλε γραμμή του Μαραθωνίου που συνοδεύει τους δρομείς της αυθεντικής διαδρομής, από την αφετηρία μέχρι τον τερματισμό. Έτσι θα είναι πραγματικά δίπλα τους, δείχνοντάς τους τον δρόμο από το 1ο έως και το 42ο χιλιόμετρο. 

Επίσης, την ημέρα του αγώνα το περίπτερο της Υγείας Παυλίδη θα βρίσκεται στο Χωριό των Χορηγών για να προσφέρει την αγαπημένη σοκολάτα Υγείας Παυλίδη αλλά και να μοιραστεί μαζί με τους δρομείς και τους αγαπημένους τους τη χαρά και τον ενθουσιασμό που αξίζει στην ημέρα αυτή!

Η Νο.1 σοκολάτα υγείας στην Ελλάδα, με την αυθεντικότητα και την αξεπέραστη ποιότητά της, είναι από πάντα δίπλα στις πιο όμορφες και ξεχωριστές στιγμές της ζωής των πιστών της φίλων. Για το λόγο αυτό, η Υγείας Παυλίδη θα είναι δίπλα και στους δρομείς όλων των ηλικιών στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας αλλά και στις μικρότερες διαδρομές των δέκα και πέντε χιλιομέτρων προσφέροντας «Μικρές Δόσεις Υγείας» πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα.

Η κα. Αθηνά Ποπώφ, Marketing Manager Σοκολάτας στην Ελλάδα, Ιταλία και στην Κύπρο δήλωσε: «Ο Μαραθώνιος είναι ένα γεγονός που, πέρα από τη χαρά της συμμετοχής, αποδεικνύει τη δύναμη της ανθρώπινης ψυχής και θέλησης. Έτσι και ο Παυλίδης που είναι πάντα δίπλα μας, σε κάθε μας στιγμή, μας υπενθυμίζει την εσωτερική δύναμη που κρύβει κάθε ένας από εμάς μέσα του! H Σοκολάτα Υγείας Παυλίδη – με περισσότερα από 155 χρόνια παρουσίας στην Ελληνική αγορά – θέλει να στηρίξει έμπρακτα όλους τους δρομείς που κάνουν αυτή την τεράστια προσπάθεια και να τους αποδείξει ότι όπως τόσα χρόνια είναι «πάντα δίπλα μας» έτσι και τώρα είναι δίπλα τους για να τους στηρίξει σε κάθε χιλιόμετρο της διαδρομής!»

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr