NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

H McCANN Group Athens επιλέγει την KnowCrunch για την εκπαίδευσή των στελεχών της

H McCANN Group Athens επιλέγει την KnowCrunch για την εκπαίδευσή των στελεχών της

H οικογένεια της McCANN Group Athens (McCANN Athens, Momentum, MRM//McCANN, WEBER SHANDWICK), επέλεξε την KnowCrunch για την εκπαίδευση των στελεχών της στην Ελλάδα. Managing Directors από κάθε εταιρία του ομίλου, Account Managers, Digital Managers και Creative Directors θα εκπαιδευτούν για συνολικά 21 ώρες στα πιο σημαντικά κανάλια και στρατηγικές του Digital & Social Media Marketing.

Η McCANN Group Athens επενδύει στις υπηρεσίες digital marketing και θέτει ως προτεραιότητα της την σωστή και up to date εκπαίδευση των στελεχών της από τους καλύτερους. Γι’ αυτό και επέλεξε την KnowCrunch και τους instructors του βραβευμένου Professional Diploma in Digital & Social Media.

Την εκπαίδευση των στελεχών της McCANN Group Athens ανέλαβαν οι Αποστόλης Αϊβαλής (Managing Partner στην AIVAL.COM), Παναγιώτης Παπαχατζής (Digital Strategist στην Red Wolf Digital Group), Κατερίνα Δημητρακοπούλου (Managing Director στην Social Mellon), και Γιάννης Δεβελέκος (Managing Director της iNous).

Τα στελέχη της McCANN Group Athens θα εκπαιδευτούν πάνω σε στρατηγικές, εργαλεία, και features για Facebook, Instagram, Youtube, Social Media Strategy, Google Advertising, Facebook & Instagram Advertising, Content Marketing, E-mail Marketing, Influencer Marketing, Premium Advertising, Native Advertising, SEO και Google Analytics.

Ο Ηλίας Παντελόπουλος, Digital Head & Γενικός Διευθυντής της MRM//McCann, δήλωσε γι’ αυτή την συνεργασία: «Η McCann Worldgroup γνωρίζει πως η ψηφιακή εποχή απαιτεί να ηγηθούμε και γι’ αυτό επενδύουμε στην ψηφιακή κουλτούρα και την σωστή κατάρτιση. Αισθανόμαστε μεγάλη ασφάλεια στα χέρια της KnowCrunch καθώς έχει μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία επί των συγκεκριμένων ζητημάτων».

Ο Αποστόλης Αϊβαλής, Managing Partner στην AIVAL.COM και syllabus manager στην KnowCrunch εξήγησε πως «είναι μεγάλη μας τιμή που η McCANN εμπιστεύτηκε και επέλεξε την KnowCrunch για την ενδοεταιρική εκπαίδευση των υψηλόβαθμων στελεχών της! Η McCann είναι από του ηγέτες της εξέλιξης του digital marketing & της επικοινωνίας στην Ελλάδα και χαιρόμαστε που συνεισφέρουμε αποτελεσματικά στην επίτευξή των στόχων της».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr