NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία
ανάγνωση

Αυτό είναι το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone της Samsung

Αυτό είναι το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone της Samsung

Μετά από μια σειρά φημών και σχετικών διαρροών, η Samsung προχώρησε χθες στην παρουσίαση του πρώτου αναδιπλούμενου smartphone που φέρει την υπογραφή της.

Η συσκευή έκανε την πρώτη της εμφάνιση σε εκδήλωση για developers που πραγματοποίησε η εταιρεία στο Σαν Φρανσίσκο. Έρχεται εφοδιασμένη με την «Infinity Flex Display» την οποία η Samsung περιγράφει ως «το θεμέλιο για το smartphone του μέλλοντος».

Όταν ξεδιπλώνεται, γίνεται ένα tablet μεγέθους 18,5 ιντσών. Όταν κλείνει, ο κάτοχος της μπορεί να κάνει χρήση της επιπρόσθετης οθόνης για να εμφανίσει πληροφορίες όπως τον καιρό ή την ώρα.

Σύμφωνα με τις σχετικές αναφορές, η Google συνεργάζεται με την Samsung για τη διάθεση ενός smartphone αυτού του τύπου μέσα στην επόμενη χρονιά. Άλλωστε, κατά τη διάρκεια της Android Developer Summit, η Google γνωστοποίησε τα σχέδια της για υποστήριξη αναδιπλούμενων μοντέλων στο Android.

Υπενθυμίζεται πως το νήμα εμφανίζεται να κόβει, πριν από μερικές ημέρες, η Royole, μια startup με βάση την Καλιφόρνια, παρουσιάζοντας, σύμφωνα με τις δικές τις αναφορές, το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone στον κόσμο.

Με πληροφορίες από TechCrunch [2], BBC

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr