NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Χρηματοδότησεις
ανάγνωση

ΤΑΝΕΟ και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα επενδύουν 400 εκ. ευρώ σε ελληνικές επιχειρήσεις

ΤΑΝΕΟ και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα επενδύουν 400 εκ. ευρώ σε ελληνικές επιχειρήσεις

Το Ταμείο Ανάπτυξης Νέας Οικονομίας σε συνεργασία με τη Mubadala Investment Company (κρατικός επενδυτικός οργανισμός των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων) ανακοίνωσε πως προτίθεται να υλοποιήσει πρόγραμμα συν-επένδυσης συνολικού ύψους €400 εκ. σε ελληνικές επιχειρήσεις.

Επενδυτική προτεραιότητα θα δοθεί σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους κλάδους του τουρισμού, της υγείας, των τροφίμων και της ενέργειας. Η συν-επένδυση θα γίνεται με συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο των επιχειρήσεων και το ύψος αυτής θα κυμαίνεται από €8εκ έως €50εκ.

Στο πλαίσιο αυτό, το Ταμείο Ανάπτυξης Νέας Οικονομίας προσκαλεί ελληνικές επιχειρήσεις που προσβλέπουν σε περαιτέρω ανάπτυξή τους και φιλοδοξούν να υλοποιήσουν επενδυτικά σχέδια να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους αποστέλλοντας παρουσίαση της επιχείρησής τους και συνοπτικό επιχειρηματικό πλάνο στην ηλεκτρονική διεύθυνση InternationalCapital@taneo.gr μέχρι τις 21/12/2018, με την ένδειξη International Capital. Πρόσκληση για αποστολή πρόσθετων στοιχείων και διμερείς συναντήσεις θα λάβουν οι επιχειρήσεις για τις οποίες θα υπάρξει επενδυτικό ενδιαφέρον.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr