NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία
ανάγνωση

ΣΕΓΑΣ: Επίσημη κοινότητα για τον Μαραθώνιο της Αθήνας στο Viber

ΣΕΓΑΣ: Επίσημη κοινότητα για τον Μαραθώνιο της Αθήνας στο Viber
09_11_2018 | 19:23 09_11_2018 | 19:25
epixeiro icon Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία

Άνοιξε πιλοτικά για το κοινό, από τον ΣΕΓΑΣ, η επίσημη, διεθνής κοινότητα «Αthens Marathon. The Authentic» στο Viber, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες της εφαρμογής παγκοσμίως να έχουν άμεση και γρήγορη πληροφόρηση για τη διοργάνωση.

Η κοινότητα «Athens Marathon. The Authentic» είναι δημόσια και όλοι μπορούν να γίνουν μέλη, πατώντας εδώ (από το κινητό τους) και εφόσον έχουν εγκαταστήσει το Viber.

Το νέο αυτό κανάλι επικοινωνίας θα προσφέρει πλούσιο και πρωτότυπο υλικό όπως βίντεο από τη διαδρομή και τις παράλληλες εκδηλώσεις του 4ημέρου, φωτογραφίες, δηλώσεις των αθλητών και των στελεχών του ΣΕΓΑΣ, της οργανωτικής επιτροπής και άλλα συναρπαστικά στιγμιότυπα.

Εκτός από την ενημέρωση, στόχος της κοινότητας θα είναι «τόσο η διάδοση των αξιών που πρεσβεύει ο ιστορικός θεσμός, όσο και η κινητοποίηση όλο και περισσότερων ανθρώπων προς τον εθελοντισμό».


Οδηγίες σύνδεσης: Μπείτε στην κοινότητα ATHENS MARATHON.THE AUTHENTIC πατώντας από το κινητό σας εδώ ή πληκτρολογώντας  @ATHENS MARATHON.THEAUTHENTIC στο πεδίο αναζήτησης του Viber

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr