NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Eurobank: Άνω των 3 δισ. ευρώ οι χρηματοδοτήσεις προς επιχειρήσεις το 2019

Eurobank: Άνω των 3 δισ. ευρώ οι χρηματοδοτήσεις προς επιχειρήσεις το 2019

Σε χρηματοδοτήσεις προς επιχειρήσεις που θα ξεπεράσουν τα 3 δισεκατομμύρια ευρώ το 2019 αναφέρθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της Eurobank, Φωκίων Καραβίας, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Go in Thessaloniki Forum.

Όπως τόνισε ο επικεφαλής της τράπεζας «για το 2018 οι συνολικές εκταμιεύσεις μας προς επιχειρήσεις εκτιμούμε ότι θα αγγίξουν τα 2,5 δισεκατομμύρια ευρώ και για το 2019 προϋπολογίζουμε χρηματοδοτήσεις πάνω από 3 δις».

«Τα τελευταία χρόνια, λόγω της κρίσης, διατυπώνεται συχνά η εκτίμηση ότι οι Τράπεζες δεν παρέχουν επαρκή χρηματοδότηση. Έχω δεσμευτεί επανειλημμένα και το επαναλαμβάνω ότι δεν θα έρθει στην Τράπεζα κανένα επιχειρηματικό σχέδιο με καλές προοπτικές και ορθή στόχευση και δεν θα βρούμε τρόπο να το χρηματοδοτήσουμε. Και αυτό αφορά τόσο τις μεγάλες, όσο και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις» πρόσθεσε.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, ανέφερε πως «οι τράπεζες πρέπει είναι στο πλευρό της επιχείρησης και του επιχειρηματία για κάθε τι που αφορά την ανάπτυξη των εργασιών τους», προσθέτοντας πως «η Βόρεια Ελλάδα αποτελεί περιφέρεια πρώτης επιλογής για την ανάπτυξη των εργασιών μας».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr