NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

Ο «Πατέρας του NLP» για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Ο «Πατέρας του NLP» για πρώτη φορά στην Ελλάδα

“Roots & Fruits of NLP” με τον συν-ιδρυτή του NLP, Business Coach, Frank Pucelik

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η Dynamic Equilibrium System έχει την τιμή να φιλοξενεί τον συν-ιδρυτή του NLP (Neuro Linguistic Programming), business coach και διεθνούς φήμης εκπαιδευτή, Frank Pucelik

Ο Frank Pucelik, διεθνούς φήμης ομιλητής και εκπαιδευτής, θεωρείται ο «πατέρας του NLP», καθώς είναι ένας εκ των τριών ιδρυτών τού Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού.

Η μακρόχρονη εμπειρία του στις εταιρικές εκπαιδεύσεις τον κατατάσσει στους Top-100 US business-trainers (σύμφωνα με το Organizational Development Institute των ΗΠΑ).

Συγγραφέας πολλών βιβλίων ψυχολογίας και άρθρων σχετικών με τη διοίκηση και παρακίνηση του ανθρωπίνου δυναμικού, καθώς και μελετών σχετικών με τη διαχείριση πληροφοριών.

Ο Frank Pucelik διετέλεσε επίσης Καθηγητής του τμήματος Διεθνών Σχέσεων στο Πανεπιστήμιο της Οκλαχόμα. Κάθε χρόνο ο Frank εκπαιδεύει περισσότερα από 2.000 ανώτερα και ανώτατα στελέχη των μεγαλύτερων και πιο επιτυχημένων εταιριών. Επίσης, προσφέρει σπουδαίο εθελοντικό έργο, υποστηρίζοντας πέντε κέντρα αποτοξίνωσης νέων, με προοπτική να επιβλέψει και περισσότερα.

Είναι από τους βασικούς και σταθερούς ομιλητές στα κορυφαία συνέδρια, εκθέσεις, forum, και εκπαιδευτικά eventsστην Ουκρανία, καθώς και  σε οργανώσεις νέων φοιτητών, όπως AIESEC, FLEX,JCI, SIFE,AEGEE, κλπ.

december-14-152018.jpg?mtime=20181115160942#asset:104440:freeHeight

Δείτε τα βίντεο του F. Pucelik για το NLP, το διήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και τον ερχομό του στην Ελλάδα:

Part I "NLP origins" | Part II "Roots & Fruits of NLP" | Part III "Greece, I am coming"

Το workshop “Roots & Fruits of NLP” θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 & Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018. Οι ώρες παρακολούθησης είναι 10πμ- 6μμ και ο χώρος διεξαγωγής είναι ο Πολυχώρος Χείρωνας στην Παιανία.

Θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης από τον διεθνή φορέα Meta International.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ

Παρέχεται ειδική έκπτωση* 15% για τους αναγνώστες του epixeiro.gr, στέλνοντας στο email request@nickfragkias.com τον κωδικό EPIXEIRO_PUCELIK. 

 *Η προσφορά ισχύει για εγγραφές ως 30/11/18.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr