NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η IKEA ετοιμάζει επενδύσεις 5,8 δισεκατομμυρίων ευρώ στο real estate

Η IKEA ετοιμάζει επενδύσεις 5,8 δισεκατομμυρίων ευρώ στο real estate

Ο γνωστός κατασκευαστής επίπλων από την Σουηδία που δραστηριοποιείται και στην χώρα μας, η IKEA, ανακοίνωσε πως θα προχωρήσει σε επενδύσεις που θα φτάσουν τα 5,8 δισεκατομμύρια ευρώ γύρω από τον τομέα του real estate.

Επί του παρόντος, η συνολική αξία των ακινήτων που βρίσκονται στην κατοχή του group φτάνει τα 9,5 δισεκατομμύρια ευρώ, συμπεριλαμβανομένων επενδύσεων ύψους 3 δισεκατομμυρίων ευρώ σε κεντρικά σημεία της Ευρώπης.

Οι επενδύσεις θα πραγματοποιηθούν μέσα στα επόμενα τρία χρόνια, με τον Gerard Groener, global managing director της Ingka Centres, που αποτελεί το κομμάτι που ασχολείται με το real estate, να δηλώνει πως, μετά από σχετική έρευνα, το group στοχεύει «σε ενσωμάτωση των καταστημάτων με χώρους συνάντησης» και στην μετατροπή των καταστημάτων σε μέρη του κέντρου της εκάστοτε πόλης, «όχι ενός ξεχωριστού κτιρίου».

Μέχρι το 2025, η IKEA προβλέπει πως θα έχει στη διάθεση της 70 σημεία σε 15 χώρες, από 45 που κατέχει αυτή τη στιγμή. Σε αυτά θα συμπεριλαμβάνονται γραφεία, ξενοδοχεία, κοινόχρηστοι χώροι, «διαμερίσματα εμπνευσμένα από τα IKEA καθώς επίσης και καταστήματα.

Με πληροφορίες από Financial Times (συνδρομή]

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr