NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Athens Bar Show: Περισσότεροι από 9.000 επαγγελματίες επισκέφθηκαν την έκθεση

Athens Bar Show: Περισσότεροι από 9.000 επαγγελματίες επισκέφθηκαν την έκθεση
16_11_2018 | 13:55 16_11_2018 | 13:56
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Κάτω από τον καταγάλανο και ηλιόλουστο ουρανό της Αθήνας, στις 6 και 7 Νοεμβρίου, το Athens Bar Show υποδέχθηκε τους επαγγελματίες του κλάδου των bar από ολόκληρο τον κόσμο. Περισσότεροι από 9.000 επαγγελματίες από την Ελλάδα και ολόκληρη την υφήλιο επισκέφθηκαν την Έκθεση, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, κάνοντας τη φετινή διοργάνωση την πιο επιτυχημένη των τελευταίων ετών.

Για άλλη μια χρονιά το Athens Bar Show, αρωγός στην εξέλιξη και ανάπτυξη της bar σκηνής, συνέβαλε στην εκπαίδευση των επαγγελματιών του κλάδου. Οι επαγγελματίες bartenders μετέφεραν τον παλμό και τις γνώσεις τους σε όλη την έκταση της Τεχνόπολης και γέμισαν με καλή διάθεση και φιλοδοξία τον ιστορικό αυτό χώρο.

Οι αίθουσες των σεμιναρίων, κατάμεστες είχαν 100% πληρότητα και οι ομιλίες ήταν άκρως ενδιαφέρουσες! Περισσότεροι από 90 διεθνείς και εγχώριοι διακεκριμένοι ειδήμονες του κλάδου μεταλαμπάδευσαν τις γνώσεις τους μέσα από 40 και πλέον ώρες εκπαίδευσης, 70 και πλέον σεμινάρια και workshops με θέματα που απασχολούν τον σύγχρονο επαγγελματία. Τα θέματα που παρουσιάστηκαν ήταν οι νέες τάσεις της παγκόσμιας αγοράς, τεχνολογικές εξελίξεις στη διαχείριση και λειτουργία των bar, βιωσιμότητα και ανακύκλωση, στρατηγικές διοίκησης, διαχείρισης, θέματα μάρκετινγκ όπως η σωστή χρήση και επιρροή των social media προς όφελος της επιχείρησης.

Στο φετινό Athens Bar Show αναδείχθηκαν περισσότερα από 500 brands από ολόκληρο τον κόσμο. Οι εταιρείες έδωσαν έμφαση στην εκπαίδευση των προϊόντων τους προάγωντας την Υπεύθυνη Κατανάλωση μέσω συνετών δειγματισμών. Αντίστοιχα έμφαση έδωσαν και στην εμφάνιση των περιπτέρων τους, η οποία ήταν καταπληκτική.

Καλεσμένοι και επισκέπτες από το εξωτερικό με περίσσιο ενθουσιασμό συζητούσαν για “Μία από τις καλύτερες διοργανώσεις bar show που έχουν επισκεφθεί”.

Τελειώνοντας, επισκέπτες, καλεσμένοι και εκθέτες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την 10η επετειακή και διεθνή πλέον έκθεση του Athens Bar Show 2019 στις 5 & 6 Νοεμβρίου για να αναδεύσουν μαζί το μέλλον των Bars. 

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr