NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Έρευνες, Εκθέσεις, Μελέτες
ανάγνωση

Παρουσίαση έρευνας: Πως ψάχνουμε οι Έλληνες στο Google πριν αγοράσουμε κάτι;

Παρουσίαση έρευνας: Πως ψάχνουμε οι Έλληνες στο Google πριν αγοράσουμε κάτι;
21_11_2018 | 14:35 21_11_2018 | 17:37
epixeiro icon Ειδήσεις | Έρευνες, Εκθέσεις, Μελέτες

Έτοιμη η μεγαλύτερη ecommerce έρευνα που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα (καλύπτει 500.000.000 αναζητήσεις)

Η ON.marketing ολοκλήρωσε με επιτυχία την μεγαλύτερη ecommerce έρευνα που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα για τον τρόπο με τον οποίο κάνουμε αναζητήσεις στη Google, πριν αποφασίσουμε να κάνουμε ηλεκτρονικές αγορές.

Μάλιστα, τα αποτελέσματα της εντυπωσιακής αυτής έρευνας θα παρουσιαστούν το Σάββατο 24 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της έκθεσης eCommerce Expo στο Ζάππειο, σε ειδικό workshop.

Τα στοιχεία καλύπτουν 500.000.000 αναζητήσεις στη μηχανή αναζήτησης Google μέσα στο τελευταίο 12μηνο και αναφέρονται σε προϊόντα όλων των κλάδων του ηλεκτρονικού εμπορίου!

Σύμφωνα με τον Πάνο Λαδά, Διευθύνων Σύμβουλο της On.marketing: “Είναι η πρώτη φορά που αναδεικνύονται τόσο χρήσιμα δεδομένα για τον κόσμο του eCommerce. Το σκεπτικό των χρηστών στην πρόθεση και κατά την διαδικασία online αγορών είναι πραγματικά περίπλοκο. Η εν λόγω έρευνα έρχεται να λύσει πολλές από τις απορίες που έχουν οι επιχειρήσεις του online λιανεμπορίου για το SEO Google Ads».

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν από κοντά την παρουσίαση με τα αποτελέσματα της έρευνας μπορούν να δηλώσουν δωρεάν συμμετοχή εδώ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr