NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Έρευνες, Εκθέσεις, Μελέτες
ανάγνωση

Η Αθήνα στις 100 καλύτερες πόλεις για εύρεση εργασίας

Η Αθήνα στις 100 καλύτερες πόλεις για εύρεση εργασίας
22_11_2018 | 12:22 22_11_2018 | 23:05
epixeiro icon Ειδήσεις | Έρευνες, Εκθέσεις, Μελέτες

Εντός των 100 πόλεων με τις καλύτερες ευκαιρίες για να βρει κάποιος δουλειά βρίσκεται η Αθήνα, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε η εταιρεία Movinga. Εντούτοις, η Αθήνα βρίσκεται στην τελευταία θέση της συγκεκριμένης κατάταξης.

Πιο συγκεκριμένα και με άριστα το 10, το σκορ της Αθήνας έφτασε το 3,79. Στην πρώτη θέση της κατάταξης βρίσκεται η Βοστόνη, με 6,82, ακολουθεί το Μόναχο με 6,81 και το Κάλγκαρι του Καναδά με 6,79 βαθμούς. Στις επόμενες θέσεις βρίσκονται Αμβούργο, Στουτγάρδη, Λονδίνο και Σιγκαπούρη.

Η έρευνα επικεντρώθηκε σε τρεις τομείς - κλειδιά: την οικονομική ισχύ για τις νεοσύστατες και τις εγκατεστημένες επιχειρήσεις, το βιοτικό επίπεδο, συμπεριλαμβανομένου του διαθέσιμου εισοδήματος και των παροχών υγειονομικής περίθαλψης, και την ένταξη των νέων, των γυναικών και των επαναπατρισμένων στο εργατικό δυναμικό.

Η Αθήνα συγκεντρώνει χαμηλό σκορ όσον αφορά στην οικονομική της δύναμη και τις ευκαιρίες για μετανάστες και νέους, αλλά κινείται σε καλύτερα επίπεδα γύρω από τις ευκαιρίες για τις γυναίκες και το βιοτικό επίπεδο.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr