NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Δυναμική παρουσία της Ελλάδας στη διεθνή έκθεση επαγγελματικού εξοπλισμού Equiphotel 2018

Δυναμική παρουσία της Ελλάδας στη διεθνή έκθεση επαγγελματικού εξοπλισμού Equiphotel 2018

Με επιτυχία, αλλά και μεγάλες προσδοκίες, ολοκληρώθηκε η παρουσία της εθνικής συμμετοχής στην Έκθεση επαγγελματικού εξοπλισμού, EQUIPHOTEL 2018. Η έκθεση που πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια, διοργανώθηκε στο Παρίσι από τις 11 έως τις 15 Νοεμβρίου 2018.

Η EQUIPHOTEL καλύπτει προϊόντα, υπηρεσίες και τεχνολογίες της βιομηχανίας φιλοξενίας. Ο εκθεσιακός χώρος χωρίζεται σε 5 ενότητες που καλύπτουν 30 και πλέον επιχειρησιακούς τομείς όπως εστίαση (catering), σχεδιασμός (design), ευεξία (well-being), τεχνολογίες (technology), υπηρεσίες (service) κλπ. 

Η έκθεση, σύμφωνα με τους διοργανωτές της, προσελκύει παραδοσιακά περί τους 105.000 εμπορικούς επισκέπτες, οι οποίοι προέρχονται κυρίως από τους χώρους του ξενοδοχείου (33%) και της εστίασης (29%). Φέτος φιλοξένησε άνω των 1.440 εκθετών.

Ο Οργανισμός Enterprise Greece στήριξε τη συμμετοχή τεσσάρων εταιρειών από διαφορετικούς τομείς, ενώ άλλες εννέα εταιρείες συμμετείχαν στη διοργάνωση με τη χρηματοδοτική στήριξη του προγράμματος «Επιχειρούμε Έξω» του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, ή άλλους πόρους.

Συνολικά στην έκθεση συμμετείχαν οι εταιρείες :

  1. GYLLOS IKE (έπιπλα)
  2. POLIS HAMMAM E.E (κατασκευή χαμάμ)
  3. SILVER - PARASKEVA BROS (πολυκουζινάκια, εξοπλισμός ξενοδοχείων)
  4. WISE (υφάσματα επίπλων, κουρτίνες, δάπεδα)
  5. ALMECO & 10 DEKA OUTDOOR FURNITURE (έπιπλα εξωτερικών χώρων)
  6. ALUREX (ξενοδοχειακός εξοπλισμός προϊόντων αλουμινίου)
  7. COCO-MAT (στρώματα, έπιπλα ξενοδοχείων)
  8. GINOX S.A. (επαγγελματικά ψυγεία και ανοξείδωτες κατασκευές)
  9. METAXAKIS France (έπιπλα εσωτερικών & εξωτερικών χώρων)
  10. MEXIL LTD (έπιπλα)
  11. NEF-NEF HOMEWARE (λευκά είδη)
  12. POUFOMANIA P.C.C. (έπιπλα)
  13. VIMITEX-LAZARIDIS D.GEORGILOS & Co EVEE (μηχανήματα & εξοπλισμός μαζικής
  14. εστίασης)

Οι Έλληνες επιχειρηματίες εξέφρασαν την ικανοποίησή τους α) για τη συμμετοχή τους συνολικά, β) το υψηλό επίπεδο οργάνωσης της ελληνικής συμμετοχής από τον Enterprise Greece, καθώς και γ) την επιτυχημένη προβολή του κλάδου και της χώρας με την άρτια εμφάνιση των ελληνικών περιπτέρων. 

Η επισκεψιμότητα  της έκθεσης ήταν σημαντικά αυξημένη σε σχέση με την αντίστοιχη διοργάνωση του 2016 και αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τους Έλληνες εκθέτες, υπήρξε έντονο αγοραστικό ενδιαφέρον από τους επισκέπτες. Σύμφωνα πάντα με τις δηλώσεις τους, οι επαφές που πραγματοποιήθηκαν κατά τις τέσσερις ημέρες της έκθεσης ήταν απολύτως στοχευμένες και οι επισκέπτες – αγοραστές προέρχονταν τόσο από τη Γαλλία όσο και από άλλες χώρες.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr