NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

TEDxDrapanosWomen: Το πρώτο μεγάλης κλίμακας TEDxWomen στην Ελλάδα

TEDxDrapanosWomen: Το πρώτο μεγάλης κλίμακας TEDxWomen στην Ελλάδα
28_11_2018 | 13:10 29_11_2018 | 10:10
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Με πυρετώδεις ρυθμούς και αγωνία η ομάδα του TedxDrapanosWomen προετοιμάζεται για την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου, στην Ακαδημία Αειφορίας Κρήτης - ESA- να υποδεχθεί το πρώτο μεγάλης έκτασης TEDχWOMEN στην Ελλάδα.  

Γιατί οι Γυναίκες να έχουν το δικό τους TED ?

Διότι γυναίκες σε όλο τον κόσμο δεν αποδέχονται πλέον το status quo. Υψώνουν το ανάστημά τους, βγαίνουν στο προσκήνιο και σπάνε τα στερεότυπα. Από όποιον χώρο και να προέρχονται, όποιο διαφορετικό ταλέντο  και να διαθέτουν - στις  επιχειρήσεις, στην τεχνολογία, στην τέχνη, στην επιστήμη, στην πολιτική – πρωτοπόρες οι ίδιες και οι σύμμαχοί τους, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια έκρηξη ανακάλυψης και εφευρετικότητας για να οδηγήσουν σε πραγματικές και ουσιαστικές αλλαγές.

Το TEDWomen 2018 με θεματική «Showing up», πραγματοποιείται  στις 28-30 Νοεμβρίου στο Palm Springs στην Καλιφόρνια και γιορτάζει τον τρόπο με τον οποίο δυναμικοί και διαφορετικοί μεταξύ τους άνθρωποι αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις, ενδυναμώνοντας παράλληλα ο ένας τον άλλον για να διαμορφώσουν το μέλλον στο οποίο προσβλέπουμε όλοι.  

Στο πλαίσιο αυτό, η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Αειφορίας Κρήτης - European Sustainability Academy - Crete, με ιδιαίτερο ενθουσιασμό διοργανώνει το TEDxDrapanosWomen, το πρώτο μεγάλης κλίμακας TEDχWomen για την Ελλάδα.  Την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018 από τις 9.00 π.μ. , το TedxDrapanosWomen πραγματοποιείται ταυτόχρονα με την κεντρική διοργάνωση του TEDWomen2018 στο Palm Springs.

Oι εξαίρετες ομιλήτριες θα παρουσιάσουν στη σκηνή ιστορίες και «ιδέες που αξίζει να μοιραστούν» ενώπιον κοινού στο Δράπανο Κρήτης. Στη συνέχεια, σε στυλ TED, κάθε συζήτηση θα μαγνητοσκοπηθεί επαγγελματικά και θα μεταφορτωθεί στο κανάλι YouTube TEDTalks και θα είναι διαθέσιμο για να το δει ο κόσμος! 

Μέσω μιας εκδήλωσης μοναδικής χάρη στους ομιλητές, τους εθελοντές και το ακροατήριό της, το TEDxDrapanosWomen αναμένεται να αποτελέσει έναν πρωτοποριακό σταθμό για την τοπική κοινωνία και τις γυναίκες στην Κρήτη και την Ελλάδα. 

Την επιμέλεια του δημιουργικού για το TedxDrapanosWomen είχε η Αλεξάνδρα Μανουσάκη της Manousakis Winery. Στο βουνό Δράπανο στα Χανιά φυσά αέρας ενθουσιασμού και από την νεανική ομάδα των social media. Ο Αντώνης Σπυριδάκης , η Άννα Μαρία Αλογδιαννάκη και η θεοδώρα Γιαχνάκη θα δημοσιεύουν tweetς stories και νέα με posts καθώς θα πλησιάζουμε σε αυτή την μοναδική στιγμή για την Κρήτη!

Ακολουθήστε το TEDxDrapanosWomen στο TWITTER https://twitter.com/women_te & στο INSTAGRAM https://www.instagram.com/tedx.

Χρησιμοποιήστε HASHTAG #tedxdrapanoswomen

Η Karen Elizabeth Clay-James η Μάγδα Κατόπη και η Sharon Lawlor-Jackson έχουν ετοιμάσει μια πολύ ξεχωριστή και αξέχαστη εμπειρία με εμπνευσμένους ομιλητές.

Γνωρίστε τους καθώς και το πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων καθώς   & πληροφορίες στο επίσημο website εδώ.

*Τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί από δημοσιοποίησης της εκδήλωσης !

Thank U all for Showing Up

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr