NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Έρχεται τo Χριστουγεννιάτικο Meet Market στο Ωδείο Αθηνών

Έρχεται τo Χριστουγεννιάτικο Meet Market στο Ωδείο Αθηνών
28_11_2018 | 10:35 30_11_2018 | 10:38
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Οι γιορτές επιτέλους έφτασαν. Ήρθε η ώρα να συναντηθείτε με τους φίλους, την οικογένεια και τους αγαπημένους σας...να χαλαρώσετε και να ακούσετε καλή μουσική...να γευτείτε νόστιμα φαγητά, να διασκεδάσετε και να πιείτε...να πιείτε λίγο παραπάνω και νιώσετε μέσα σας μια ζεστασιά και μια ζάλη...Και που μπορείτε να τα κάνετε όλα αυτά ενώ ψωνίζετε τέλεια δώρα; Σωστά μαντέψατε. Στο Meet Market.

Πατροπαράδοτα, θα διοργανωθούν 2 εορταστικά Meet Market, ξεκινώντας από  το υπέροχο Ωδείο Αθηνών το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, με ένα Meet Market Christmas Edition! Θα βρείτε 100 περίπτερα με εξαίσιες τοπικές δημιουργίες για να αγοράσετε τα πιο τέλεια χριστουγεννιάτικα δώρα ώστε να κακομάθετε τους αγαπημένους σας ή να κάνετε δώρα στον εαυτό σας.

Για όσους έχετε μικρά παιδιά, βρήκατε το κατάλληλο μέρος! Αυτή τη φορά το Meet Market συνεργάζεται με το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο που στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του Ωδείου και συγκεκριμένα για αυτό το Σαββατοκύριακο θα λειτουργεί από τις 12.00 έως τις 20.00 παράλληλα με το Meet Market.  Τα παιδιά, 3-12 ετών,  θα έχουν την ευκαιρία με ελεύθερη είσοδο να παίξουν στα διαδραστικά εκθέματά του, φτιάχνοντας  τα δικά τους μπισκότα, κάνοντας πειράματα στο νερό, χτίζοντας το δικό τους σπίτι, ακόμα και να ταξιδέψουν πίσω στον χρόνο. Τα ακόμα μικρότερα παιδιά, 0-3 ετών, θα μπορούν να παίξουν στον ειδικά διαμορφωμένο «Παιχνιδότοπο» του Παιδικού Μουσείου.  Eπιπλέον, το Σάββατο και την Κυριακή, παιδιά ηλικίας 4-10 ετών θα έχουν την ευκαιρία να φτιάξουν πρωτότυπα στολίδια από πηλό μέσα από ένα workshop παιχνιδιού και δημιουργίας σχεδιασμένο και συντονισμένο από το εργαστήριο Υφή!

Φυσικά, όλο το Σαββατοκύριακο θα έχει live dj sets, Gluhwein a.k.a ζεστό κρασί αλλά και ένα coffee house, ελληνική craft μπύρα, street food λιχουδιές και πολλά δώρα με αγάπη για εσάς, που μπορείτε να κερδίσετε παίζοντας στο κεντρικό ταμείο!

Σάββατο 15 & Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, 2018 Ρηγίλλης & Βασιλέως Γεωργίου Β΄ 17-19, 106 75 Αθήνα Σάββατο 12:00 - 23:00 // Κυριακή 12:00 - 22:00.

Και όπως κάθε χρόνο όχι ένα αλλά δύο Meet Market για τον Δεκέμβρη...Μείνετε συντονισμένοι γιατί ακολουθεί το New Years Eve Meet Market στις 31 Δεκέμβρη στο six d.o.g.s

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr