NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Youth Entrepreneurship Club​: Τα YECTalks επιστρέφουν

Youth Entrepreneurship Club​: Τα YECTalks επιστρέφουν
28_11_2018 | 13:38
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Η δράση είναι πρωτοβουλία του οργανισμού Youth Entrepreneurship Club (Σύλλογος Νεανικής Επιχειρηματικότητας) στα πλαίσια ανάπτυξης του επιχειρηματικού οικοσυστήματος και πραγματοποιείται στην πόλη των Χανίων, με την υποστήριξη του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος - Τμήμα Δυτικής Κρήτης.

Θα λάβει χώρα αυτή την Παρασκευή 30/11 στις 21:00 στον χώρο του YEC HUB Chania (ΤΕΕ-ΤΔΚ).

Οι ομιλητές του πρώτου event για φέτος θα είναι:

Ο κ. Ιωάννης Σκιάς, Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός του ΕΜΠ με εξειδίκευση  στην Αεροναυπηγική  και πολυετή πείρα στη διασφάλιση της ποιότητας και της ασφάλειας. Θα μοιραστεί μαζί μας τις εμπειρίες του και τα μυστικά της επιχειρηματικότητας για το μέλλον των μηχανικών στην αγορά εργασίας.

Ο κ. Στράτος Μπαλαντίνος, Υπεύθυνος Πωλήσεων της πολυβραβευμένης βιομηχανίας τυροκομικών Μπαλαντίνος. Βασικός στόχος της εταιρείας είναι η προώθηση της Κρητικής Γαστρονομίας ως κουλτούρα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Θα μας μιλήσει για το πώς η παράδοση μπορεί να γίνει επιχειρηματική ιδέα με συγκριτικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα τη μοναδικότητά της, στοχεύοντας πάντα στην εξαιρετική ποιότητα και στην ικανοποίηση του καταναλωτή.

Στην εκδήλωση θα γίνει παρουσίαση των δράσεων του Youth Entrepreneurship Club. Επίσης, θα ανακοινωθεί η λειτουργία του YEC HUB Chania ως χώρος Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας, που θα φιλοξενείται στο κτίριο του ΤΕΕ-ΤΔΚ για την υποστήριξη επιχειρηματικών ιδεών. Οι ομάδες που θα επιλεγούν θα μπορούν να δουλεύουν στον χώρο, να αναπτύσσουν τις ιδέες τους, να έρχονται σε επαφή με μέντορες και επενδυτές, εφόσον το πρότζεκτ τους είναι σε πιο προχωρημένο στάδιο. Επίσης, μπορούν να συμμετάσχουν και μεμονωμένα άτομα, όπως developers, designers, business thinkers που δουλεύουν κάποιο καινοτόμο project.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr