NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Στήριξη Επιχειρήσεων
ανάγνωση

VentureGarden: Έναρξη του 10ου κύκλου του προγράμματος προώθησης επιχειρηματικότητας

VentureGarden: Έναρξη του 10ου κύκλου του προγράμματος προώθησης επιχειρηματικότητας
29_11_2018 | 10:21 29_11_2018 | 10:25
epixeiro icon Ειδήσεις | Στήριξη Επιχειρήσεων

​Το πρόγραμμα της Ελληνικής Πρωτοβουλίας (The Hellenic Initiative-THI) υλοποιείται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη από το Alba Graduate Business School, Τhe American College of Greece και το Αμερικανικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης αντίστοιχα.

Συμπληρώνοντας 5 χρόνια λειτουργίας, το πρόγραμμα VentureGarden δέχεται αιτήσεις για τον 10ο κύκλο εκπαίδευσης και υποστήριξης επιχειρηματιών. Το Alba Graduate Business School, Τhe American College of Greece υλοποιεί το πρόγραμμα της Ελληνικής Πρωτοβουλίας (The Hellenic Initiative-THI) στην Αθήνα ενώ ταυτόχρονα το Entrepreneurship Hub of ACT υλοποιεί το πρόγραμμα στη Θεσσαλονίκη.

Οι αιτήσεις για τον 10ο κύκλο του εντατικού προγράμματος μαθημάτων έχουν ξεκινήσει, και οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο www.venturegarden.gr/participation. Η διαδικασία για την υποβολή αιτήσεων θα ολοκληρωθεί στις 10 Δεκεμβρίου 2018. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και θα ακολουθήσει διαδικασία αξιολόγησης για την επιλογή των υποψηφίων. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 17 Δεκεμβρίου 2018 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με διάρκεια πέντε εβδομάδων.

Το VentureGarden απευθύνεται σε ανθρώπους με όραμα και αφοσίωση, οι οποίοι φιλοδοξούν να ενταχθούν στο επιχειρηματικό οικοσύστημα δημιουργώντας τη δική τους επιχείρηση ή εξελίσσοντας την ήδη υπάρχουσα εταιρεία τους. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης κατά το οποίο οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν από επαγγελματίες του χώρου, να αναπτύξουν τις ικανότητές τους και να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο επιχειρηματικότητας. Το πρόγραμμα παρέχεται δωρεάν και τα μαθήματα πραγματοποιούνται στα ελληνικά.

Το VentureGarden ξεκινά με μία εντατική και στοχευμένη εκπαιδευτική περίοδο διάρκειας 5 εβδομάδων, η οποία φέρνει τους συμμετέχοντες σε επαφή με τα βασικά στοιχεία της επιχειρηματικότητας. Μετά την ολοκλήρωση της εντατικής περιόδου μαθημάτων, γίνεται επιλογή των συμμετεχόντων, οι οποίοι μπαίνουν σε διαδικασία mentoring διάρκειας 2 μηνών.

Ήδη από την έναρξη του προγράμματος τον Φεβρουάριο του 2014, έχουν υποβληθεί περισσότερες από 2.200 αιτήσεις συμμετοχής, εκ των οποίων οι 800 επελέγησαν για να παρακολουθήσουν τους προηγούμενους 9 κύκλους του προγράμματος σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Κατά τη διάρκεια των 9 κύκλων, οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν συνολικά 730 ώρες μαθημάτων. 290 καθηγητές και μέντορες προσέφεραν στους συμμετέχοντες συμβουλευτική και ουσιαστική υποστήριξη, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα να μετατρέψουν την επιχειρηματική τους δημιουργικότητα σε απτά αποτελέσματα. Μέχρι και σήμερα, περισσότερες από 1.100 ώρες υποστηρικτικής καθοδήγησης έχουν προσφερθεί στους συμμετέχοντες του VentureGarden. 

Για περισσότερες πληροφορίες και για να συμπληρώσετε την αίτηση επισκεφτείτε το www.venturegarden.gr

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr