NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Τελετή βράβευσης 8ου Διαγωνισμού Επιχειρηματικής Ιδέας ΜοΚΕ ΟΠΑ

Τελετή βράβευσης 8ου Διαγωνισμού Επιχειρηματικής Ιδέας ΜοΚΕ ΟΠΑ
03_12_2018 | 16:48
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΜοΚΕ ΟΠΑ) πραγματοποίησε την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου την εκδήλωση βράβευσης του 8ου Διαγωνισμού Επιχειρηματικής Ιδέας του ιδρύματος. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του πανεπιστημίου (ACEin) σε ένα κλίμα αισιοδοξίας και θετικής ενέργειας με τη συμμετοχή μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας και εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του Πρύτανη του ΟΠΑ, καθηγητή Ε. Γιακουμάκη, και σύντομη παρουσίαση της στρατηγικής του πανεπιστημίου για την καινοτομία και επιχειρηματικότητα. Ακολούθησε απολογισμός των δράσεων της ΜοΚΕ ΟΠΑ από την υπεύθυνη για τη λειτουργία της αναπληρώτρια καθηγήτρια Ε. Βουδούρη. Όπως ανέφερε η ίδια, η ΜοΚΕ ΟΠΑ διακρίνεται για τη συνεισφορά της στην ενίσχυση της γνώσης και της επιχειρηματικής κουλτούρας των φοιτητών του πανεπιστημίου καθώς και για τη διασύνδεση τους με τον επιχειρηματικό κόσμο, καταγράφοντας στα 8 χρόνια λειτουργίας της περισσότερους από 8.000 ωφελούμενους. Ο Διαγωνισμός Επιχειρηματικής Ιδέας αποτελεί μια δράση της ΜοΚΕ που έχει πλέον καθιερωθεί στη συνείδηση των φοιτητών του πανεπιστημίου καταφέρνοντας να προσελκύσει φέτος ρεκόρ συμμετοχών με 54 ομάδες να έχουν υποβάλει στην πρώτη φάση του. Οι ομιλίες ολοκληρώθηκαν με την παρουσίαση των δράσεων του φοιτητικού συλλόγου επιχειρηματικότητας Thinkbiz από την Κ. Μουντάκη, πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου.

Στη συνέχεια της εκδήλωσης, απονεμήθηκαν έπαινοι στις 11 ομάδες που προκρίθηκαν στην τελική φάση του Διαγωνισμού και ακολούθησε η βράβευση των πέντε ομάδων που διακρίθηκαν. Αξίζει να αναφερθεί ότι οι ομάδες που κατάφεραν να προκριθούν στην τελική φάση συμμετείχαν στο εξειδικευμένο workshop «META Disruptive Talent» που πραγματοποίησε η κυρία Κοκκίνου, Human Capital Consultant της ICAP.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr