NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Οι ομιλητές στο WordCamp Thessaloniki 2018

Οι ομιλητές στο WordCamp Thessaloniki 2018
06_12_2018 | 10:15 06_12_2018 | 10:16
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Μόλις μερικές μέρες έχουν μείνει μέχρι τη μεγάλη ημέρα για την Ελληνική Κοινότητα του WordPress (Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018).

Παρακάτω παρουσιάζονται οι ομιλητές, άνθρωποι της τεχνολογίας, της αγοράς και της κοινότητας, οι οποίοι θα μοιραστούν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους.

Νικόλας Γιαννόπουλος
Ο Νίκος Γιαννόπουλος ζει και εργάζεται στην Κέρκυρα και είναι απόφοιτος της Πολυτεχνικής Σχολής Μηχανικών Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών του Παν. Δυτικής Μακεδονίας. Έχει συμμετάσχει στην δημιουργία  και ίδρυση των brands Filox, Konnect, Motivar, Wibee.

Αλέξανδρος Καουνάς
Είναι 26 ετών με σπουδές στο τμήμα Πληροφορικής του ΕΚΠΑ. Μένει στην Αθήνα και δουλεύει στην bracket[], στο κέντρο της πόλης. Δουλεύει ως προγραμματιστής τα τελευταία οκτώ χρόνια, ενώ το WordPress μπήκε στη ζωή του πριν περίπου δύο χρόνια. Είναι παθιασμένος με τον καλό κώδικα.

Διαμαντής Κιτρίδης 
Ο Διαμαντής Κιτρίδης, τα τελευταία 17 χρόνια εξειδικεύεται στο Digital Marketing. Έχει διακριθεί για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων στρατηγικών για την προώθηση εταιριών, προϊόντων, δημοσίων προσώπων και πολιτικών στα Social Media. Στο ενεργητικό του συγκαταλέγεται και η συγγραφή του βιβλίου Social Media Facebook Marketing.

Νάστια Kolomoytseva
Η Νάστια γεννήθηκε στην Ουκρανία και σε ηλικία 14 χρονών ήρθε στην Ελλάδα. Η αλλαγή περιβάλλοντος αλλά και η εκμάθηση μιας τόσο απαιτητικής γλώσσας όσο είναι η ελληνική την έκαναν να θέτει στόχους από μικρή. Η Νάστια κατέχει την θέση του support “Rock Star” στην WPMU DEV.

Γιάννης Κωνσταντακόπουλος
Ο Γιάννης είναι σχεδιαστής UI & UX και front-end προγραμματιστής εδώ και πολλά χρόνια. Ήταν ένα από τα βασικά μέλη της ILG, ένα μέρος του έργου The Web Standards Project, το οποίο στοχεύει στην προώθηση της παγκόσμιας χρήσης προτύπων για την εξασφάλιση ενός δίκαιου ιστού. Αν και ένας επιπόλαιος συγγραφέας, τα άρθρα του έχουν δημοσιευτεί σε βιβλία και σε περιοδικά Web, όπως το Smashing Magazine.

Λένα Λέκκου
Η Λένα Λέκκου απασχολείται στον ευρύτερο χώρο του Design από το 2009, ενώ τα τελευταία 2 χρόνια έχει εισέλθει στο χώρο της εκπαίδευσης αναλαμβάνοντας το συντονισμό του Web Department στον εκπαιδευτικό φορέα SAE στην Αθήνα. Organizer του Athens Gamification Meetup. Μεγάλη οπαδός του Interaction Design, με ιδιαίτερη αγάπη σε οτιδήποτε δημιουργικό.

Θάνος Λεοντάρης
O Θάνος Λεοντάρης είναι δικηγόρος-νομικός σύμβουλος με έδρα τη Θεσσαλονίκη κάτοχος ενός MBA και υποψήφιος για LLM στο Διεθνές Δίκαιο. Είναι επιστημονικός συνεργάτης του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και Globaltraining στον τομέα της ρύθμισης ψηφιακών νομισμάτων και νομικός σύμβουλος του Blockchain Legal Advisory International που εδρεύει στην Κύπρο.

Ο Άγγελος Συναδάκης έχει Bachelor στα Μαθηματικά και Master στην Διοίκηση Επιχειρήσεων. Έχει μεγάλη εμπειρία στην ανάπτυξη διαδικτυακών εφαρμογών καθώς έχει αναπτύξει πολλά τα τέτοια έργα στο παρελθόν. Τα τελευταία χρόνια είναι Γενικός Διευθυντής της Social Mind και από την θέση αυτή βοηθάει της εταιρίες να φέρουν αποτελέσματα.

Μαρία – Αννα Τανάγια
Δημοσιογραφεί από το 2001, θητεύοντας σε έντυπα, ραδιοτηλεοπτικά και ηλεκτρονικά μέσα. Η νέα μεγάλη της αγάπη, το copywriting, ήρθε στη ζωή της το 2010 μαζί με την οικονομική κρίση. Δημιούργησε το publiSHIT magazine, ως case study για τη διπλωματική της πάνω στη Δημοσιογραφία και τα Νέα Μέσα. Πιστεύει, άλλωστε, ακράδαντα ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν τουλάχιστον μία ενδιαφέρουσα ιστορία ν’ αφηγηθούν.

Γεράσιμος Τσιάμαλος
Ο Γεράσιμος ασχολείται με το web design από το 2001. Το 2007 ήρθε σε επαφή με το WordPress και το 2012 μπήκε στον χώρο των premium WordPress themes σαν συνιδρυτής του CSSIgniter.com. Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την επέκταση/συντήρηση της μικρής συλλογής του από παλιούς υπολογιστές.

Γιώργος Χατζόπουλος
Ο Γιώργος Χατζόπουλος ξεκίνησε την Stonewave το 2010, αφού προηγουμένως εργάστηκε για Βρετανικές και Ελληνικές εταιρείες ως Web Developer. Λόγω της αγάπης της Stonewave για την Έρευνα & Ανάπτυξη, η Stonewave κατάφερε να αποκτήσει μια πελατειακή βάση πολλαπλών ειδικοτήτων, με διάφορες ανάγκες στην Ελλάδα, τη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιταλία, την Κύπρο, τις Η.Π.Α. και τα Εμιράτα (Ντουμπάι).

Maziar Firuzmand
Αντικατοπτρίζοντας το πολύπλευρο εκπαιδευτικό του υπόβαθρο, το οποίο περιλαμβάνει ένα δίπλωμα Γραφιστικής, ένα Bachelors στις Εφαρμοσμένες Τέχνες, ένα μεταπτυχιακό στη Διεύθυνση Θεάτρου και ένα Διδακτορικό Δίπλωμα Επικοινωνίας & Μελέτης των Μέσων, ο Maziar παίζει ένα υβριδικό ρόλο στην Artbees δημιουργώντας μια φυσική συνέργεια μεταξύ στο μάρκετινγκ και το σχεδιασμό προϊόντων της Artbees

Raffaella Isidori
Δημιουργεί brands και σχεδιάζει την επικοινωνία για επιχειρήσεις σ’ όλο τον κόσμο. Επίσης, βοηθά εταιρείες στην επιχώρια προσαρμογή τους στην ιταλική ή αγγλική γλώσσα. Περίεργη όπως οι γάτες, εξασκώντας τη νοημοσύνη και με αγάπη για τη διαφορετικότητα, συλλέγει βιβλία, γραμματοσειρές και αιθέρια έλαια. Αυτή τη στιγμή ζει και εργάζεται στην ιταλική ύπαιθρο, περιτριγυρισμένη από χλωρίδα και πανίδα, όπου καλλιεργεί όνειρα & διευρύνει όρια.

Abdullah Ramzan
Ένας Μηχανικός Λογισμικού, μέλος της συμμορίας PressTigers της Nextbridge (Pvt.) Ltd. ως προγραμματιστής WP προσθέτων, που αγαπά να συνεισφέρει σε έργα open source. Συνεισφέρει τακτικά στον πυρήνα του WordPress από την έκδοση WP 4.9.3 και συνέβαλε στα Gutenberg, Postman SMTP, WP Job Manager, δημιούργησε πολλά έργα ανοιχτού κώδικα, επιπροσθέτως της αναφοράς λίγων σφαλμάτων στο Facebook Graph API σαν κυνηγός σφαλμάτων.

David Remer
 Ο David εργάζεται εδώ και περισσότερα από δέκα χρόνια με την PHP και το WordPress και δημιούργησε τον πρώτο του WordPress ιστότοπο το 2005. Ως θιασώτης του ανοικτού λογισμικού είναι μέλος του Pluginkollektiv (pluginkollektiv.org) που διατηρεί δημοφιλή plugins όπως το Antispam Bee. Εργάζεται στην Inpsyde, το μεγαλύτερο πρακτορείο WordPress στη Γερμανία και έναν συνεργάτη του WordPress VIP. Ο David δημοσίευσε επίσης ένα βιβλίο σχετικά με την ανάπτυξη plugins στο WordPress.

Η Marina Vassilyovska είναι μια full-stack marketer που απολαμβάνει σοβαρά τη συνεργασία με το WordPress και το θεωρεί ένα από τα καλύτερα project στην ιστορία του Διαδικτύου. Έχει πάνω από 10 χρόνια ψηφιακής εμπειρίας και το ιστορικό της περιλαμβάνει την εργασία τόσο σε εταιρικό περιβάλλον όσο και σε μικρές εταιρείες μάρκετινγκ.

Έφτασε η ώρα να αγοράσεις το εισιτήριό σου για το WordCamp Thessaloniki 2018! Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα, οι φίλοι του WordPress θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ομιλίες σχετικές με το δημοφιλέστερο CMS (Content Management System) και τη χρήση του και να έρθουν σε επαφή με τα υπόλοιπα μέλη της Ελληνικής Κοινότητας του WordPress.

Μπορείτε να αγοράσετε το εισιτήριό σας εδώ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr