NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Συμφωνία Visa και UEFA για το γυναικείο ποδόσφαιρο

Συμφωνία Visa και UEFA για το γυναικείο ποδόσφαιρο

Η Visa ανακοίνωσε συνεργασία με την UEFA, διάρκειας επτά ετών, με την εταιρεία να γίνεται για πρώτη φορά χορηγός της UEFA για το γυναικείο ποδόσφαιρο, μετά την αποδέσμευση της από τα δικαιώματα χορηγίας για τους αγώνες του ανδρικού ποδοσφαίρου.

Η συνεργασία όπως αναφέρεται, θα υποστηρίξει το γυναικείο ποδόσφαιρο σε όλα τα επίπεδα. Η συμφωνία θα καταστήσει τη Visa βασικό εταίρο του Champions League UEFA Γυναικών, του Euro των Γυναικών της UEFA, του Πρωταθλήματος Γυναικών UEFA κάτω των 19 και κάτω των 17 ετών και του Women's Futsal EURO μέχρι το 2025. Η Visa θα υποστηρίξει επίσης την πλατφόρμα marketing ποδοσφαίρου της UEFA Together#WePlayStrong, η οποία στοχεύει να παροτρύνει περισσότερα κορίτσια και γυναίκες να παίξουν ποδόσφαιρο.

Η Charlotte Hogg, chief executive officer, Europe, Visa, δήλωσε: «Είναι μια συναρπαστική στιγμή για το γυναικείο ποδόσφαιρο. Είκοσι ένα εκατομμύρια γυναίκες και κορίτσια συμμετέχουν στο όμορφο αυτό παιχνίδι σε όλη την Ευρώπη και στη Visa, θέλουμε να τιμήσουμε κάθε μια από αυτές». 

Ο Guy-Laurent Epstein, UEFA director of marketing, σχολίασε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε αυτή τη συναρπαστική και πρωτοποριακή συνεργασία με τη Visa και προσβλέπουμε να συνεργαστούμε με νέους και ευφάνταστους τρόπους για να επιταχύνουμε την ήδη εντυπωσιακή ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου».

Η Nadine Kessler επικεφαλής της UEFA για το γυναικείο ποδόσφαιρο, πρόσθεσε «Το γυναικείο παιχνίδι είχε πάντα εξαιρετική αξία για το ποδόσφαιρο και την ευρύτερη κοινωνία, αλλά σήμερα σηματοδοτεί ακόμα ένα ορόσημο για το γυναικείο ποδόσφαιρο και το τι μπορεί να προσφέρει. Αποδεικνύει ότι το ποδόσφαιρο των γυναικών έχει πραγ-ματικά λάβει μια νέα διάσταση μέσα στο εμπορικό τοπίο. Η δέσμευση και ο ενθουσιασμός της Visa ενσαρκώνει τα νέα ύψη που έχουμε φτάσει με το άθλημά μας».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr