NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Ενώσεις, Επιμελητήρια
ανάγνωση

Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών: Πρόταση για δημιουργία Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου στον Βύρωνα

Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών: Πρόταση για δημιουργία Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου στον Βύρωνα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, σε συνεργασία με τον Δήμο Βύρωνα, ανακοίνωσε την επιτυχή κατάθεση πρότασης για τη δημιουργία του «Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου Βύρωνα».

Ο Πρόεδρος του Ε.Σ.Α, Σταύρος Καφούνης, αναφερόμενος στην κατάθεση πρότασης δημιουργίας ΑΚΕ Βύρωνα τόνισε: «Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, με τη συμμετοχή του στο πρόγραμμα "Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου", επιδιώκει να συμβάλλει στην ενίσχυση και τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας που αναπτύσσεται σε περιφερειακές αγορές.

Οι δράσεις που θα υλοποιηθούν, σε συνεργασία με το Δήμο Βύρωνα, αφορούν ένα σύνολο συνεκτικών και αλληλένδετων παρεμβάσεων, με στόχο την αναβάθμιση των υποδομών,  της λειτουργικότητας και αισθητικής της περιοχής παρέμβασης και την οργάνωση της τοπικής επιχειρηματικότητας, με υιοθέτηση και χρήση έξυπνων εφαρμογών».

Η πρόταση κατατέθηκε στο πλαίσιο της πρόσκλησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος  «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία», με τίτλο «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου», που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr