NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

International Marketing Conference 2018: «Επιστροφή στο μέλλον» με υποστηρικτή το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος

International Marketing Conference 2018: «Επιστροφή στο μέλλον» με υποστηρικτή το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος
11_12_2018 | 11:13 11_12_2018 | 12:05
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Ομάδα μεταπτυχιακών φοιτητών του Deree θα διαγωνιστεί στο πλαίσιο του IMC 2018, με θέμα «Back to the Future University Challenge» ανάμεσα σε 4 ελληνικά πανεπιστήμια

Ταξίδι στο μέλλον θα κάνει τo Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, συμμετέχοντας ως ακαδημαϊκός υποστηρικτής στο ετήσιο συνέδριο του ΙΑΒ Ηellas, Interactive Marketing Conference (IMC)

To Συνέδριο-θεσμός στο ψηφιακό μάρκετινγκ, το οποίο μετρά 16 χρόνια ιστορίας, θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 13 Δεκεμβρίου στα Village Cinemas Αμαρουσίου με θέμα "Back to the fYOUture".

Τα θέματα που θα απασχολήσουν το Συνέδριο είναι: οι σύγχρονες καταναλωτικές τάσεις, οι νέες τεχνολογίες, το νέο πλαίσιο προστασίας προσωπικών δεδομένων, οι influencers, τα fake news, η προσπάθεια των διαφημιστικών εταιρειών να επαναπροσδιοριστούν, η ιλιγγιώδης ανάπτυξη της τεχνολογίας και, πίσω από το καθένα, το ερώτημα: «τι επιφυλάσσει το μέλλον;»

Την απάντηση θα κληθούν να δώσουν κορυφαίοι experts του ψηφιακού κλάδου, γνωστοί influencers, εκπρόσωποι των digital media κ.ά. Ειδική θέση στο Συνέδριο θα έχουν και οι νέοι, καθώς 150 φοιτητές τμημάτων μάρκετινγκ, διαφήμισης και επικοινωνίας από τα σημαντικότερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας πρόκειται να συμμετάσχουν στα IMC18 Career Fair και Back to the Future University Challenge. Ανάμεσά τους θα βρίσκονται φοιτητές της μεταπτυχιακής σχολής του Deree ­– The American College of Greece οι οποίοι θα πάρουν μέρος στον διαγωνισμό Back to the Future University Challenge.

H ομάδα φοιτητών του Deree θα διαγωνιστεί ανάμεσα σε ακόμα 4 ομάδες ελληνικών πανεπιστημίων, με αποστολή να «ξαναζωντανέψουν» γνωστές και αγαπημένες διαφημιστικές εκστρατείες της δεκαετίας του ’90 προσαρμόζοντάς τες στα μέτρα των καταναλωτών και της τεχνολογίας του σήμερα. Στο πλευρό τους, 5 καταξιωμένοι Creative Directors, οι οποίοι εργάστηκαν και συνδέθηκαν με τις εν λόγω καμπάνιες, θα καθοδηγήσουν και θα στηρίξουν τους διαγωνιζόμενους στην προσπάθειά τους. Τα αποτελέσματα θα παρουσιαστούν σε ειδικό event του Συνεδρίου που θα λάβει χώρα την ίδια ημέρα.

Η συμμετοχή του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος στη μεγάλη αυτή διοργάνωση για το ψηφιακό μάρκετινγκ, εκφράζει το στρατηγικό του όραμα να αποτελέσει μοχλό οικονομικής και κοινωνικής αλλαγής, μέσα από την επένδυση στην καινοτομία, την εκπαίδευση και τη γνώση.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr