NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Θωμάς Δούζης: Ένας Έλληνας στους «Νέους Ευρωπαίους Ηγέτες για το 2019»

Θωμάς Δούζης: Ένας Έλληνας στους «Νέους Ευρωπαίους Ηγέτες για το 2019»
11_12_2018 | 11:58 11_12_2018 | 12:03
epixeiro icon Ειδήσεις | Διεθνή

Μέσα στα πρώτα ονόματα της λίστας για τους Νέους Ευρωπαίους Ηγέτες για το 2019, του μη κερδοσκοπικού think tank «Friends of Europe», εντοπίζεται και εκείνο ενός Έλληνα: του Θωμά Δούζη, συνιδρυτή των παντοπωλείων - εστιατορίων Ergon.

Η λίστα αφορά σε μια «ταλαντούχα ομάδα νέων Ευρωπαίων που φέρνουν την αλλαγή», ενώ περισσότερα ονόματα θα ανακοινωθούν μέσα στις προσεχείς εβδομάδες.

Όπως αναφέρεται «ο Θωμάς είναι ο ιδρυτής των Ergon, μιας προσιτής, υψηλής ποιότητας, ελληνικής αλυσίδας εστιατορίων και παντοπωλείων που διαθέτει υποκαταστήματα σε 13 πόλεις παγκοσμίως.

Χάρη σε ένα δίκτυο που αποτελείται από περισσότερους από 150 ανεξάρτητους παραγωγούς που δημιουργούν 600 προϊόντα στο πλαίσιο της ενοποιημένης μάρκας Ergon, η εταιρεία είναι σε θέση να προσφέρει την μεγαλύτερη γκάμα από τα καλύτερα που έχει να δώσει η Ελλάδα.

Ένα πρότυπο και ένας εμπνευσμένος επιχειρηματίας, ο Θωμάς αποτελεί ένα ενθαρρυντικό παράδειγμα για τους Έλληνες νέους και το πώς θα αναπτυχθούν εν μέσω της καταστροφικής ύφεσης».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr