NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Samsung: Τερματίζει τη λειτουργία εργοστασίου κατασκευής κινητών

Samsung: Τερματίζει τη λειτουργία εργοστασίου κατασκευής κινητών

Η Samsung, μια από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες smartphone στον κόσμο, ανακοίνωσε πως θα προχωρήσει στον τερματισμό της λειτουργίας ενός εργοστασίου της στην Κίνα, στο οποίο κατασκευάζονται κινητά τηλέφωνα.

«Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων προσπαθειών για τη βελτίωση της αποδοτικότητας των εγκαταστάσεων παραγωγής μας, η Samsung Electronics κατέληξε στη δύσκολη απόφαση να σταματήσουν οι δραστηριότητες της Samsung Electronics Telecommunicationστην στην Tianjin», όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Όπως μεταδίδει το Reuters, η νοτιοκορεατική εταιρεία έχει δει το μερίδιο της στην Κίνα να περιορίζεται στο 1% μέσα στο πρώτο τρίμηνο της τρέχουσας χρονιάς, χάνοντας έδαφος από κινεζικές εταιρείες όπως η Huawei.

Στόχος είναι ο τερματισμός λειτουργίας του εργοστασίου, το οποίο απασχολεί 2.600 άτομα, στα τέλη της χρονιάς. Σημειώνεται πως θα συνεχιστεί η λειτουργία ενός δεύτερου εργοστασίου στην περιοχή Huizhou, με την εταιρεία να επικεντρώνεται σε χώρες όπως η Ινδία και το Βιετνάμ για την παραγωγή της.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr