NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Η Huawei γιόρτασε το κλείσιμο του έτους και την πορεία της στην ελληνική αγορά

Η Huawei γιόρτασε το κλείσιμο του έτους και την πορεία της στην ελληνική αγορά
13_12_2018 | 16:10 13_12_2018 | 16:11
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Με την παρουσία συνεργατών, καταναλωτών και εκπροσώπων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, η Huawei γιόρτασε, χθες 12 Δεκεμβρίου στο Κέντρο Αθηνών, το κλείσιμο του έτους και την πορεία της στην ελληνική αγορά.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης  αποκαλύφθηκε η Χριστουγεννιάτικη Προσφορά της εταιρείας για το 2018, αναδείχθηκαν οι σημαντικότερες στιγμές της για τη χρονιά που τελειώνει και μοιράστηκαν πλούσια δώρα.

Το 2018 χαρακτηρίζεται ως χρονιά-σταθμός από τη Huawei, όσον αφορά στην ελληνική αγορά, καθώς «καθιερώθηκε στη συνείδηση του κοινού ως ένας εκ των μεγαλύτερων κατασκευαστών smartphones με συσκευές εξαιρετικής ποιότητας στην κατασκευή, το design και τα χαρακτηριστικά, οι οποίες έφεραν επανάσταση στην αγορά με τις καινοτόμες τεχνολογίες τους».

Oπως χαρακτηριστικά ανέφερε και ο Πέτρος Δρακόπουλος, Country Marketing Manager, «η Huawei είναι κάτι περισσότερο από μία εταιρεία τεχνολογίας, είναι ο κόσμος που την στηρίζει και την αγαπάει. Οτιδήποτε δημιουργούμε το κάνουμε με στόχο μια καλύτερη ζωή μέσω της τεχνολογίας, σας ακούμε και απαντάμε στις ανάγκες σας με τα προϊόντα μας».

Ο Country Manager – Terminals της Huawei Ελλάδος, LinBing, ανέβηκε στην σκηνή για να ευχαριστήσει τους παρευρισκόμενους αλλά και όλους τους Έλληνες για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην εταιρεία, «Εκ μέρους της εταιρείας σας ευχαριστώ θερμά όλους για την αγάπη που δείχνετε στα προϊόντα μας, εσείς είστε ο λόγος που βρισκόμαστε σήμερα εδώ και ο λόγος που η εταιρεία μας δημιουργεί μοναδικά προϊόντα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr