NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Ενώσεις, Επιμελητήρια
ανάγνωση

Σύνδεσμος Franchise: Συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης

Σύνδεσμος Franchise: Συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης

Ο Σύνδεσμος Franchise της Ελλάδος ανακοίνωσε τη συνεργασία του με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ), υπογράφοντας σύμβαση για συμβολή στον αγώνα της ανακύκλωσης αποβλήτων συσκευασιών.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε η σύμπραξη των δύο φορέων, οι οποίοι «παρά την ανεξάρτητη δράση τους πρόκειται να ενεργήσουν κοινά προς την επίτευξη της ευαισθητοποίησης των υπόχρεων εταιρειών».

Η ΕΕΑΑ, που συστάθηκε το 2001 με πρωτοβουλία ελληνικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνταν στην παραγωγή συσκευασιών και την εμπορία συσκευασμένων προϊόντων, «έχει σημειώσει ιδιαίτερα σημαντικές επιτυχίες με ουσιαστικό αντίκτυπο για το περιβάλλον, πάντοτε προσανατολισμένες προς την επίτευξη των στόχων που τίθενται από την εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία».

Προκειμένου να γίνει μία εταιρία μέλος στην ΕΕΑΑ υποχρεούται να υπογράψει τη Σύμβαση Συμμετοχής, η οποία έχει διάρκεια ενός έτους και αφορά εισαγωγείς ή/και παραγωγούς συσκευασιών, καθώς και κατόχους προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας. Με την υπογραφή της σύμβασης, κάθε μέλος των διαφόρων κλάδων εκπληρώνει τη νομική του υποχρέωση και μπορεί να χρησιμοποιεί το πανευρωπαϊκό «πράσινο σήμα» στις συσκευασίες που διακινεί στην ελληνική αγορά.

Ο Σύνδεσμος Franchise της Ελλάδος καλεί τις επιχειρήσεις να συμμετάσχουν ενεργά στην παραπάνω διαδικασία, με την έμνταξη τους στο πρόγραμμα της ΕΕΑΑ, δημιουργώντας παράλληλα ένα πιο πράσινο ενεργειακό περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr