NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Επένδυση 25-30 εκατομμυρίων ευρώ της Frigoglass στη Νιγηρία

Επένδυση 25-30 εκατομμυρίων ευρώ της Frigoglass στη Νιγηρία

Η Frigoglass ανακοίνωσε ότι θα επενδύσει 25-30 εκατομμύρια ευρώ με στόχο την αύξηση της δυναμικότητας των κλιβάνων στη μονάδα Beta Glass στην πόλη Agbara της πολιτείας Ogun στη Νιγηρία.

Η σχετική επένδυση αναμένεται να αυξήσει την ετήσια δυναμικότητα της μονάδας κατά 35.000 τόνους. Περιλαμβάνει την κατασκευή ενός νέου μεγαλύτερου κλιβάνου που θα αντικαταστήσει τον υπάρχοντα του οποίου η διάρκεια ζωής έχει φτάσει στο τέλος, προσθήκη μιας νέας γραμμής παραγωγής, αναβαθμίσεις στις υπάρχουσες γραμμές παραγωγής καθώς και απόκτηση νέου εξοπλισμού ελέγχου ποιότητας για την ενίσχυση των δυνατοτήτων της μονάδας.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, η συγκεκριμένη στρατηγική επένδυση αναμένεται να δώσει περαιτέρω ώθηση στην ανάπτυξη του κλάδου υαλουργίας της στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αφρικής. Ο νέος κλίβανος, που έχει αναμενόμενη διάρκεια ζωής άνω των 12 ετών, «αποτελεί απόδειξη της δέσμευσης που η εταιρεία έχει αναλάβει τόσο προς τους υφιστάμενους όσο και προς τους νέους πελάτες της».

Επίσης, στη μονάδα θα εγκαινιαστεί η χρήση της τεχνολογίας Narrow Neck Press and Blow (NNPB), χάρη στην οποία θα δοθεί για πρώτη φορά η δυνατότητα παραγωγής μη επιστρεφόμενων γυάλινων φιαλών μικρότερου βάρους, στη Δυτική Αφρική. Ο νέος κλίβανος αναμένεται να τεθεί σε πλήρη λειτουργία το 2020.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr