NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Verizon: Περικοπή 10.400 θέσεων - Αρνητικά αποτελέσματα από τα deal με Yahoo/AOL

Verizon: Περικοπή 10.400 θέσεων - Αρνητικά αποτελέσματα από τα deal με Yahoo/AOL
14_12_2018 | 17:10 14_12_2018 | 17:12
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα, Διεθνή

10.400 άτομα θα αποχωρήσουν από την Verizon, ως μέρος ενός νέου προγράμματος εθελουσίας εξόδου που «τρέχει» η εταιρεία, με την ίδια να προβλέπει πως θα επιβαρυνθεί και με ένα κόστος 4,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων που σχετίζεται με τη λειτουργία του τμήματος Yahoo/AOL.

Η Verizon εξαγόρασε ένα μεγάλο τμήμα της Yahoo έναντι 4,48 δισ. δολαρίων τον Ιούνιο του 2017, αλλά και την AOL έναντι 4,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων τον Ιούνιο του 2015. Μέσω των συγκεκριμένων δύο εταιρειών, δημιούργησε την Oath, στοχεύοντας στην αγορά της ψηφιακής διαφήμισης.

Εντούτοις, όπως όλα δείχνουν, το συγκεκριμένο βήμα δεν είχε την προσδοκώμενη εξέλιξη για την ίδια. Όπως αναφέρει τώρα η εταιρεία «η Oath αντιμετώπισε αυξημένες πιέσεις που είχαν ως αποτέλεσμα χαμηλότερα από τα αναμενόμενα έσοδα και κέρδη. Οι πιέσεις αυτές αναμένεται να συνεχιστούν. Η Oath έχει επίσης επιτύχει χαμηλότερα από τα αναμενόμενα οφέλη από την ενσωμάτωση των επιχειρήσεων Yahoo Inc. και AOL Inc».

Η εθελουσία αφορά σε στελέχη της εταιρείας γύρω από το management, στις ΗΠΑ, και σε πολλαπλούς επιχειρηματικούς τομείς, όχι μόνο στις Yahoo και AOL.

Με πληροφορίες από Arstechnica

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr