NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

TEDxAUAthens: «Λίγοι εμπνευστές, εκατοντάδες εμπνεόμενοι!»

TEDxAUAthens: «Λίγοι εμπνευστές, εκατοντάδες εμπνεόμενοι!»
18_12_2018 | 09:54
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

28 Απριλίου 2018, στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, το TEDxAUAthens «διέδωσε αξιόλογες ιδέες» και εσείς ζήσατε την απόλυτη εμπειρία TEDx!

Δώδεκα σπουδαίοι άνθρωποι- ομιλητές, μοιράστηκαν τις ιδέες τους, τις εμπειρίες τους, συζήτησαν με το κοινό για την έννοια της Ανάπτυξης ( “Growth” ), ο καθένας από την σκοπιά του.

Απέδειξαν ότι μπορείς, στην σημερινή Αθήνα, κάτω από δύσκολες συνθήκες, να στείλεις δορυφόρο στο διάστημα! «Από ένα ημιυπόγειο γεμάτο υγρασία καταφέραμε να κατασκευάσουμε και να εκτοξεύσουμε στο διάστημα τον πρώτο δορυφόρο ελληνικής κατασκευής» είπε ο Πιέρρος Παπαδέας, ιδρυτικό μέλος και Project Manager του Libre Space Foundation.

Απέδειξαν ότι το όνειρο που έχεις από μικρό παιδί, μπορείς να το κάνεις την πραγματικότητά σου! «Χαρακτηριστικά λέω πως αξίζει να ονειρευθείς την υλοποίηση του ονείρου σου. Τότε αυτό θα ξεδιπλωθεί μπροστά σου. Για εμένα ήταν όνειρο ζωής η συμμετοχή στην αποστολή.», είπε ο Ιωάννης Μπαζιώτης, καθηγητής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και ο πρώτος Έλληνας που συμμετείχε σε αποστολή της NASA στην Ανταρκτική. Το όνειρο του εκμυστηρεύτηκε πρώτη φορά σε ηλικία 10 ετών στην γιαγιά του, στην αυλή της!

Είναι ωραίο να γνωρίζεις απλούς ανθρώπους, νέους σε ηλικία, που έχουν καταφέρει υπέροχα πράγματα. Είναι ωραίο να εμπνέεσαι από αυτούς, να σου δίνουν το κίνητρο να συνεχίσεις να ονειρεύεσαι και να προσπαθείς για την πραγμάτωση των στόχων σου, για την εξέλιξη σου! Οι ομιλητές του TEDxAUAthens ήταν άνθρωποι που προέρχονταν από διαφορετικούς κλάδους, οι οποίοι με τις πράξεις τους και όχι μόνο με τα λόγια τους, προκαλούσαν τον θαυμασμό. Άνθρωποι που από το μηδέν κατάφεραν να φτάσουν, ο καθένας στον τομέα του, την κορυφή!

Το TEDxAUAthens μίλησε στις καρδιές όλων.

«Είναι ωραίο να είσαι εθελοντής. Κερδίζεις τόσα πράγματα. Στα πιο ωραία χρόνια της ζωής μας, τα φοιτητικά, μαθαίνεις να προσφέρεις και να δημιουργείς.», είπε ο Αλέξανδρος Ταταρίδας, ιδρυτής της πρώτης ομάδας εθελοντισμού του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έτσι λοιπόν, λίγους μήνες μετά, η παρέα του TEDxAUAthens ανανεώθηκε και γεμάτη όρεξη ξεκίνησε να οργανώνει το επόμενο event, θέτοντας αυτή τη φορά τον πήχη υψηλότερα! Μια παρέα, όλοι φοιτητές, όλοι εθελοντές, με πολλή όρεξη, με φρέσκες ιδέες, με την ανάγκη να κάνουμε αυτές τις ιδέες πράξη!

Το TEDxAUAthens επιστρέφει ανανεωμένο! Μείνε συντονισμένος για να μαθαίνεις νέα!

Μπορείς να ακολουθήσεις το TEDxAUAthens στα social media:

Facebook

Instagram

Linkedin

Pinterest

The Blog | TEDxAUAthens

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr