NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

ΑΡΤΟΖΑ 2019: Η κορυφαία έκθεση αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής επιστρέφει μεγαλύτερη

ΑΡΤΟΖΑ 2019: Η κορυφαία έκθεση αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής επιστρέφει μεγαλύτερη
19_12_2018 | 11:01
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Εντατικά, με ορμή και σημαντικές καινοτομίες, προετοιμάζεται η 16η ARTOZA, που θα συσπειρώσει και πάλι το σύνολο της προμηθευτικής αγοράς και του κλάδου, καταρρίπτοντας κάθε προηγούμενο δικό της ρεκόρ, μέσα στις τρεις δεκαετίες της ιστορίας της. 

Εκθέτες, επιχειρηματίες και επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα, καθώς και από τις όμορες Βαλκανικές χώρες, θα αποδείξουν το δυναμισμό του κλάδου, δίνοντας ηχηρότατο “παρών” στην έκθεση-θεσμό για την Αρτοποιία και τη Ζαχαροπλαστική στη χώρα μας και στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Από τις 22 έως τις 25 Φεβρουαρίου 2019 η έκθεση-θεσμός ανοίγει τις πύλες της στο υπερσύγχρονο Μetropolitan Expo, προσφέροντας το πανόραμα των προτάσεων της αγοράς στις δεκάδες χιλιάδες επαγγελματιών που θα την επισκεφθούν όχι μόνο από κάθε γωνιά της χώρας, αλλά και από την Κύπρο και τις όμορες χώρες των Βαλκανίων. Ήδη, περίπου τρεις πριν την έκθεση, περισσότερες από 100 κορυφαίες εταιρείες του κλάδου έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους στην επόμενη διοργάνωση, ενώ ο τελικός αριθμός των εκθετών αναμένεται να ξεπεράσει τους 300, με περίπτερα που θα αναπτυχθούν σε μικτή εκθεσιακή επιφάνεια 27.000 τ.μ. Παράλληλα, σχεδιάζονται ένα πλήθος από παράλληλες εκδηλώσεις και ενότητες που θα αναδείξουν όλο το σύγχρονο φάσμα των προϊόντων, των τάσεων και των υπηρεσιών που έχει στη διάθεσή του ο σύγχρονος αρτοποιός και ζαχαροπλάστης, τόσο σε επίπεδο δημιουργίας και τεχνογνωσίας, όσο και σε επίπεδο οργάνωσης και αναβάθμισης της επιχείρησής του.

Πάνω από 250 εταιρείες, από τις κορυφαίες του κλάδου, έχουν οριστικοποιήσει ήδη τη συμμετοχή τους στην ARTOZA 2019.

Όλη η αφρόκρεμα της προμηθευτικής αγοράς του κλάδου έχει εκδηλώσει τη βούλησή της να συμμετάσχει στην επόμενη διοργάνωση της ARTOZA, ενώ πάνω από 200 εταιρείες έχουν ήδη οριστικοποιήσει την συμμετοχή τους σε αυτή με συμβόλαιο, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά τη διαχρονική της προσήλωση στην κορυφαία έκθεση Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής της χώρας. Μιας έκθεσης που γιγαντώθηκε χάρη στην άριστη συνεργασία οργανώτριας εταιρείας-συνδικαλιστικών φορέων και αγοράς, αποτελώντας παράδειγμα σύμπνοιας μεταξύ ιδιωτικής πρωτοβουλίας και συνδικαλιστικών δομών. Έτσι, και στην επόμενη 16η διοργάνωση έχουν ήδη δεσμευτεί να συμμετάσχουν κορυφαίες εταιρείες από κάθε κατηγορία που ενδιαφέρει άμεσα το σύγχρονο επαγγελματία –α’ ύλες αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής και παγωτού, σφολιατοειδή, προϊόντα ζύμης και σοκολατοειδή, μηχανήματα παραγωγής αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής και παγωτού, επίπλωση - εξοπλισμός καταστημάτων, είδη συσκευασίας και διασκομητικά.

Σημαντικές παράλληλες εκδηλώσεις με κορυφαίους chefs και εισηγητές

Κάθε δυο χρόνια οι παράλληλες εκδηλώσεις της ARTOZA αφήνουν εποχή, αποτελώντας σημείο αναφοράς για τον κλάδο. Για την επόμενη 16η ARTOZA η οργανώτρια εταιρεία FORUM ΑΕ, έχοντας πλούσια και μακρόχρονη τεχνογνωσία και σε συνεργασία με κορυφαίους επαγγελματίες της αγοράς, σχεδιάζει ένα πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων που θα διευρύνουν ακόμα περισσότερο το φάσμα εμπειριών και προτάσεων της διοργάνωσης. Masterclasses με εγνωσμένης φήμης δημιουργούς, αλλά και με νέα ταλέντα, τόσο στον τομέα της Αρτοποιίας όσο και της Ζαχαροπλαστικής και του Παγωτού, θεαματικές επιδείξεις με αριστοτεχνικές δημιουργίες, νέες τάσεις στο παγωτό, σεμινάρια για το coffee corner και τη σωστή διαχείρισή του,digital marketing, στρατηγικές προσέγγισης διαφορετικών target groups, το σωστό branding, σύγχρονες τεχνικές πώλησης και πλήθος άλλων θεματικών ενοτήτων θα καθοδηγήσουν τον επαγγελματία επισκέπτη της 16ης ARTOZA σε όλες τις σύγχρονες προκλήσεις και απαιτήσεις του επαγγέλματός του.

Ένας θεσμός με αλληλεπίδραση και κύρος

Μέσα από τις παράλληλες εκδηλώσεις της ARTOZA αναδεικνύονται νέα αστραφτερά ταλέντα στο χώρο της Αρτοποιίας και της Ζαχαροπλαστικής, οι επαγγελματίες επισκέπτες έρχονται σε άμεση επαφή με όλες τις νέες τάσεις που αναδύονται στην τέχνη τους, ενώ καταξιωμένοι και έμπειροι pastry chefs και boulangers μεταδίδουν τις γνώσεις τους στους επισκέπτες, που αποκομίζουν από την έκθεση όχι μόνο σημαντικά εμπορικά οφέλη για την επιχείρησή τους, αλλά και πολύτιμες εμπειρίες και νέα ερεθίσματα που τους βοηθούν να απογειώσουν την ποιότητα της δουλειάς τους. Οι παράλληλες εκδηλώσεις της ARTOZA είναι ανοιχτές δωρεάν για το κοινό των επαγγελματιών και καλύπτουν και τις τέσσερις ημέρες της έκθεσης, με πληθώρα σημαντικών ενοτήτων.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr