NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Στην τελική της φάση η ψηφοφορία για την ανάδειξη του Best Car 2019

Στην τελική της φάση η ψηφοφορία για την ανάδειξη του Best Car 2019

Το Best Car 2019, ο θεσμός ανάδειξης του καλύτερου αυτοκινήτου της χρονιάς για την ελληνική αγορά, εισέρχεται στην τελική του φάση και η ψηφοφορία βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

Κατά την πρώτη φάση της διαδικασίας ανάδειξης, πάνω από 60.000 συμμετέχοντες στις ψηφοφορίες των 2 τελευταίων ετών, λειτούργησαν ως  "εκλέκτορες", επιλέγοντας τα 15 δημοφιλέστερα, μεταξύ των περίπου 40 νέων μοντέλων αυτοκινήτων που κυκλοφόρησαν μέσα στην χρονιά στην ελληνική αγορά. 

Στην τελική φάση που διαρκεί έως τις 31 Δεκεμβρίου 2018, όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ψηφίσουν το αυτοκίνητο που θεωρούν ως πιο αξιόλογο, σε κάθε μία από τις 15 διαφορετικές κατηγορίες κατάταξης των νέων μοντέλων. 

Η ψηφοφορία διεξάγεται μέσω της ειδικής ιστοσελίδας Best Car 2019. Όσοι θα συμμετάσχουν στην ψηφοφορία λαμβάνουν αυτόματα μέρος στον σχετικό διαγωνισμό, για να διεκδικήσουν μία σειρά από δώρα. Μεταξύ αυτών και 4 αυτοκίνητα (Audi A1, Ford Focus, Kia Ceed και Mercedes A-Class), για χρήση 6 μηνών με όλα τα λειτουργικά τους έξοδα πληρωμένα.        

Ο διαγωνισμός Best Car, έχει γίνει πλέον θεσμός στην Ελλάδα αφού κάθε χρόνο συγκεντρώνει δεκάδες χιλιάδες ψήφους, για την ανάδειξη του καλύτερου αυτοκινήτου της χρονιάς. Τη διοργάνωση του Best Car, που φέτος τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών,  επιμελείται το περιοδικό Auto Τρίτη. Τον θεσμό υποστηρίζουν έμπρακτα κορυφαίες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες και φορείς όπως οι: Coral Gas, Petronas, Hertz Autohellas καθώς και το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας "Πάνος Μυλωνάς". 

Τα τελικά αποτελέσματα για το Best Car 2019 θα ανακοινωθούν 14 Ιανουαρίου 2019, σε ειδική εκδήλωση, παρουσία κορυφαίων στελεχών της αγοράς αυτοκινήτου και εκπροσώπων θεσμικών φορέων. Στην ίδια εκδήλωση θα αναδειχθούν live και οι νικητές των δώρων μεταξύ όσων συμμετείχαν στην ψηφοφορία. Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει μέσω live streaming, την ανάδειξη του καλύτερου αυτοκινήτου της χρονιάς.      

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr