NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Αγροτική Ανάπτυξη
ανάγνωση

EVOO World Ranking 2018: Πρωτιά για το Majestic Blend των Ελαιώνων Σακελλαρόπουλου

EVOO World Ranking 2018: Πρωτιά για το Majestic Blend των Ελαιώνων Σακελλαρόπουλου

Στην πρώτη θέση της κατηγορίας Condimento-Flavored Olive Oil της παγκόσμιας κατάταξης του EVOO World Ranking 2018 βρέθηκε το πολυποικιλιακό ελαιόλαδο limited edition Majestic Blend Evoo των Βιολογικών Ελαιώνων Σακελλαρόπουλου.

Το EVOO World Ranking προσμετρά και αξιολογεί όλα τα βραβευμένα ελαιόλαδα του κόσμου, σε αναγνωρισμένους διεθνείς διαγωνισμούς. Στην κατηγορία των flavored, το συγκεκριμένο ελληνικό προϊόν βρέθηκε στην πρώτη θέση και μπροστά από τα υπόλοιπα 93 ελαιόλαδα, από χώρες όπως οι ΗΠΑ, η Ιταλία, η Τουρκία, η Ισπανία και η Γαλλία.

Η ιδιαιτερότητα του πολυποικιλιακού αρωματικού ελαιολάδου Majestic Evoo limited edition έγκειται στον συνδυασμό τριών ποικιλιών ελιάς (Κορωνέικη, Καλαμών, Κουτσουροελιά), με φυσική προσθήκη λεμονόχορτου και εστραγκόν.

Όπως δήλωσε αποκλειστικά στο epixeiro.gr ο Γιώργος Σακελλαρόπουλος, ιδρυτής και ιδιοκτήτης των Βιολογικών Ελαιώνων Σακελλαρόπουλου, «όλα ξεκίνησαν από την ιδέα δημιουργίας του Majestic blend evoo, από την στιγμή της έμπνευσης, τις ατέλειωτες ώρες μελέτης και έρευνας. Όλα βασίζονται στην επιμονή μας εδώ και 26 χρόνια στην εξειδίκευση παραγωγής γευστικά ιδιαίτερων βιολογικών ελαιοπροϊόντων, πάντα καινοτόμων, με γνώμονα την υψηλή ποιότητα και μοναδικότητα. Είναι ο πυρήνας των βιολογικών ελαιώνων Σακελλαρόπουλου αλλά κυρίως η ταυτότητα μας.

Η πρώτη θέση του ελαιολάδου μας, Majestic blend evoo, στην πρώτη χρονιά κυκλοφορίας του, στην παγκόσμια κατάταξη του διεθνώς αναγνωρισμένου World Ranking evoo για το 2018, αποτελεί για εμάς πολύ μεγάλη τιμή και επιβράβευση της επιμονής μας για την υψηλότερη δυνατή ποιότητα που αναγνωρίζεται παγκόσμια. Ταυτόχρονα, είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα βρίσκεται στην κορυφή αυτής της κατηγορίας σε όλο τον κόσμο της ελαιοκομίας.

Έρχεται σε ένα χρονικό σημείο που οι βιολογικοί ελαιώνες Σακελλαρόπουλου έχουν συμπληρώσει ήδη ένα αριθμό 88 διεθνών βραβείων γεύσης και ποιότητας, που είναι ένα παγκόσμιο ρεκόρ για Έλληνα παραγωγό».

Διαβάστε εδώ την συνέντευξη του Γιώργου Σακελλαρόπουλου στο epixeiro.gr, λίγο καιρό πριν τη συγκεκριμένη διάκριση.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr