NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία
ανάγνωση

Μέσω Λιθουανίας η άφιξη της υπηρεσίας Google Payments στην Ευρώπη

Μέσω Λιθουανίας η άφιξη της υπηρεσίας Google Payments στην Ευρώπη

Άδεια για την παροχή υπηρεσιών ηλεκτρονικού χρήματος απέκτησε η Google στη Λιθουανία, κάτι που θα τις επιτρέψει να παρέχει υπηρεσίες αυτού του τύπου σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση.

«Η άδεια θα δώσει τη δυνατότητα στη εταιρεία να επεξεργάζεται πληρωμές, να εκδίδει "ηλεκτρονικό χρήμα" και να χειρίζεται πορτοφόλια ηλεκτρονικού χρήματος. Η άδεια που χορηγεί η κεντρική τράπεζα της Λιθουανίας της δίνει άδεια λειτουργίας σε ολόκληρη την ΕΕ» όπως σημειώνει το Bloomberg.

«Συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε τους πελάτες μας στην Ευρώπη. Υποβάλαμε αίτηση για άδεια στη Λιθουανία, στο πλαίσιο αυτών των προσπαθειών και επιπρόσθετων συζητήσεων σχετικά με projects σε όλη την Ευρώπη» δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας.

Αυτή τη στιγμή, το Google Payments επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν τα στοιχεία της κάρτας τους σε ένα ψηφιακό πορτοφόλι το οποίο χρησιμοποιείται για αγορές στο διαδίκτυο ή μέσω εφαρμογών. Επιτρέπει επίσης στους πελάτες να χρησιμοποιούν τα κινητά τους τηλέφωνα ως συσκευές πληρωμών εντός των διαφόρων καταστημάτων.

Με πληροφορίες από Bloomberg

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr